Blog

Packeta, az induló webáruházak támogatója

2022. 03. 11. 13:58

Indítsa Shoprenteres webáruházát velünk. A legelső csomagjától fogva együtt dolgozunk Önnel, mindig van egy megoldásunk, amit vállalkozása méretére igazíthatunk, akár egy jó szabó.

Miért éppen Packeta?

A Shoprenter rendeszerébe tökéletesen integrált Packeta API-nak köszönhetően játszi könnyedséggel menedzselheti kiszállításait a Packeta-val, akár útközben, mobil applikáción is.

Nálunk nincs elvárt csomagmennyiség – akkor sem éri Önt hátrány, ha induló webáruháza még nem teljesít egyenletesen.

Nincs minimális szerződési idő – tegyen egy próbát velünk és tapasztalja meg a Packeta által nyújtott kényelmet és egyszerűséget.

Országszerte immár több, mint 1 000 ponton vagyunk jelen átvevőhely és csomagautomata hálózatunkkal. Elhivatott csapatunknak köszönhetően hálózatunk hétről hétre folyamatosan bővül. Sőt mi több, a nemzetközi csomagszállításban is számíthat ránk – görgessen tovább a részletekért.

Hihetetlenül kedvező, belföldi Packeta árak a Shoprenteres webáruházak számára:

A táblázatban szereplő árak depós feladás esetén érvényesek, belföldi átvevőhelyre (Z-Pont, Z-BOX) történő csomagküldés esetén.

A szállítható csomagok tömeg – és mérethatárai a következők:

  • Szállítási idő: 24 óra. Időgarancia bevezetés alatt
  • Utánvét kezelés – kompenzációval
  • 7 napos tárolás, amely hosszabbítható 21 napra
  • SMS vagy APP-on belüli tájékoztatás
  • Kétszeri értesítés és egyedi átvételi kód
  • Visszacsomag szolgáltatási lehetőség

„Standard Csomag “: a Csomag három oldal össz. mérete nem haladja meg a 120 cm-t és/vagy a Csomag leghosszabb oldala nem hosszabb, mint 70 cm, valamint a Csomag súlya nem haladja meg az 5 kg-ot.

„Méreten felüli Csomag”: az a nem standard paraméterekkel rendelkező Csomag, amelynek az egyik oldal hossza meghaladja a 120 cm-t és/vagy a Csomag oldalainak összege meghaladja a 150 cm-t (pl. 60 × 60 × 40 cm) és/vagy összsúlya a 10 kg-ot.

*FIGYELEM: Az árak nettóban, ÁFA nélkül vannak feltüntetve és tartalmazzák az üzemanyag felár és útdíj költségeket!

Nemzetközi terjeszkedés?

Állunk rendelkezésére! Nem engedjük el a kezét akkor sem, ha nemzetközi piacokat szeretne meghódítani. Csomagjait a világ 34 országba kézbesítjük. Rendszerünkben több, mint 70 szállító partnerünkhöz kínálunk hozzáférést anélkül, hogy egyenként kellene szerződnie velük. Mindössze annyi a dolga, hogy felületünkön kiválasztja az Ön számára leginkább szimpatikus szállítót és már küldheti is a csomagot. Regisztráljon rendszerünkben és érdeklődjön személyre szabott árairól a kijelölt Packeta-s kapcsolattartójánál.


Megosztás:

Szekció