Blog

Packeta, az induló webáruházak támogatója

2022. 03. 11. 13:58

Webáruház bérlésben gondolkozik vagy meglévő  webáruházát költöztetné? Már a legelső csomagjától számíthat ránk, mindig van egy megoldásunk amit vállalkozása méretére igazíthatunk, akár egy jó szabó.

Miért éppen Packeta?

A Shoprenter rendeszerébe tökéletesen integrált Packeta API-nak köszönhetően játszi könnyedséggel menedzselheti kiszállításait a Packeta-val, akár útközben, mobil applikáción is.

Rendszerünknek köszönhetően 34 országot érhet el egyetlen API kapcsolattal.

Nálunk nincs elvárt csomagmennyiség – akkor sem éri Önt hátrány, ha induló webáruháza még nem teljesít egyenletesen.

Nincs minimális szerződési idő – tegyen egy próbát velünk és tapasztalja meg a Packeta által nyújtott kényelmet és egyszerűséget.

Országszerte immár több mint 1 600 ponton vagyunk jelen átvevőhely és csomagautomata hálózatunkkal. Elhivatott csapatunknak köszönhetően hálózatunk hétről hétre folyamatosan bővül. 

Nemzetközi terjeszkedés?

Állunk rendelkezésére! Nem engedjük el a kezét akkor sem, ha nemzetközi piacokat szeretne meghódítani. Csomagjait a világ 34 országba kézbesítjük. Rendszerünkben több, mint 70 szállító partnerünkhöz kínálunk hozzáférést anélkül, hogy egyenként kellene szerződnie velük. Mindössze annyi a dolga, hogy felületünkön kiválasztja az Ön számára leginkább szimpatikus szállítót és már küldheti is a csomagot. Regisztráljon rendszerünkben és érdeklődjön személyre szabott árairól a kijelölt Packeta-s kapcsolattartójánál.

Hihetetlenül kedvező, belföldi Packeta árak a Shoprenteres webáruházak számára:

Regisztráció során kérjük jelezze nekünk, hogy az akció keretében regisztrált, hogy egyből a kedvezményes áron adhassa fel csomagjait. Kérjük, hogy webáruháza neve mellé írja be / jellel, a Shoprenter nevét is – természetesen a jóváhagyást követően, ezt törli kollegánk az adatlapjáról. 

A táblázatban szereplő árak depós feladás esetén érvényesek, belföldi átvevőhelyre (Z-Pont, Z-BOX) történő csomagküldés esetén.

A szállítható csomagok tömeg – és mérethatárai a következők:

  • Szállítási idő: 24 óra. Időgarancia bevezetés alatt
  • Utánvét kezelés – kompenzációval
  • 7 napos tárolás, amely hosszabbítható 21 napra
  • SMS vagy APP-on belüli tájékoztatás
  • Kétszeri értesítés és egyedi átvételi kód
  • Visszacsomag szolgáltatási lehetőség

„Standard Csomag “: a Csomag három oldal össz. mérete nem haladja meg a 120 cm-t és/vagy a Csomag leghosszabb oldala nem hosszabb, mint 70 cm, valamint a Csomag súlya nem haladja meg az 5 kg-ot.

„Méreten felüli Csomag”: az a nem standard paraméterekkel rendelkező Csomag, amelynek az egyik oldal hossza nem haladja meg a 120 cm-t és/vagy a Csomag oldalainak összege nem haladja meg a 150 cm-t (pl. 60 × 60 × 40 cm) és/vagy összsúlya 5 és 10 kg közé esik.

*FIGYELEM: Az árak nettóban, ÁFA nélkül vannak feltüntetve és tartalmazzák az útdíj költségeket, azonban az üzemanyag felárat nem.

Megosztás:

Szekció