Legyen a Packeta partnere

Szeretne új vásárlókat vonzani üzletébe? Új üzletet nyitott és szeretné, hogy minél többen tudjanak róla? Szeretné kibővíteni a környezetében elérhető szolgáltatások kínálatát? Akkor jó helyen jár!

A Packeta partnerévé
válásának két módja

Legyen átvevőhely

Képzelje el, hogy valaki új vásárlókat hoz az üzletébe, biztosítja a reklámot, és még pénzt is ad Önnek. Ezt mind biztosítja a Packeta-val való partnerség. Új vásárlókat hozunk Önnek, biztosítjuk, hogy értesüljenek vállalkozásáról, és minden egyes kiadott csomag után jutalékot fizetünk.

Új vásárlók

Online reklám

Jutalék

Bővítse szolgáltatásait a Z-BOX segítségével

A Z-BOX a Packeta Hungary önkiszolgáló átvevőhelye csomagautomaták formájában, amely segít Önnek kibővíteni a környezetében elérhető szolgáltatások kínálatát, növeli az ingatlanfejlesztési projektek értékét, és pl. bevásárlóközpont esetében növeli a látogatószámot. Gyakorlatilag bárhova elhelyezhető, ahol gond nélkül hozzáférhetnek, illetve „méretre is szabható”.

Sorban állás és várakozás nélkül

Nonstop üzemeltetés

Érintésmentes csomagátvétel

Hogyan működik?

Cégcsoport szinten több mint 15 943 saját átvevőhellyel rendelkezünk.

2 858
Átvevőhelyek száma hazánkban
1 069
Z-BOX-ok
49 000
Együttműködő webáruház
106 142 937
Kiszállított csomagok száma

Miért érdemes
átvevőhelynek lennie?

Szeretnék átvevőhely lenni
Új vásárlókat hozunk Önnek

A csomagokért naponta több tucat ember is ellátogathat boltjába. Azok emberek, akik vállalkozásáról eddig esetleg nem tudtak, megtalálják azt az átvevőhelyek listájában. Ha pedig már üzletében járnak, be is vásárolhatnak, vagy használhatják a kínált szolgáltatásokat is!

Pénzt kereshet

Minden kiadott vagy feladott csomagért az átvevőhelynek jutalék jár. Így akár több ezer forintot is kereshet havonta.

Kedvezményes csomagküldés

Webáruházat üzemeltet? Akkor előnyös lehet Önnek, hogy az átvevőhelyeket üzemeltető partnereink számára kedvezményes csomagküldést kínálunk!

Csomagkiadás a korlátozások alatt

A Packeta Hungary átvevőhelyeként nyitva lehet csomagok kiadása és átvétele céljából, így legalább részben fedezheti a korlátozások miatti anyagi terhet, amelyet a vállalkozásának bezárása hozott magával.

Ingyen reklám

Vállalkozása az átvevőhelyek keresőjének köszönhetően több mint 49 000 webáruház vásárlójához jut el, illetve a packeta.hu weboldalunkon is fel lesz tüntetve, amelyre havonta több millió felhasználó látogat el.

Nálunk nincs hely felesleges bürokráciának

A Packeta egyet jelent a csomagok gyors és várakozásmentes átvételével. Ezért a csomagok átadásának és átvételének rendszere a lehető legegyszerűbben és leghatásosabban működik. Az adminisztráció számítógépes felületen történik, az ügyfelek a csomag feladásához csak a mobiltelefonjukat használják.

Az átvevőhely üzemeltetése nem teher Önnek

  • Az átvevőhely üzemeltetése átlagosan csak napi 25-30 percet igényel!

  • A csomag átadása az ügyfélnek átlagosan 60 másodpercet vesz igénybe - ugyanennyi idő kell a feladáshoz is!

  • A szükséges eszközöket, amelyek meggyorsítják a folyamatot (kódolvasó, nyomtató), ingyenesen megkapja tőlünk!

  • Önt és alkalmazottjait pedig megfelelően felkészítjük.

Hogyan működik egy
átvevőhely?

A csomagok átvételének és feladásának rendszere teljesen automatizált, a folyamat tehát igazán egyszerű és gyors. Pontosan erről szól a Packeta!

01

Csomagok átadása az ügyfélnek
Az ügyfél csak egyszerűen megmondja a jelszót, amit az értesítésben kapott, Ön beírja rendszerünkbe, majd átadja neki a csomagot. Nincs fölösleges papírmunka és személyazonosság ellenőrzés.

02

Csomagok átvétele az ügyféltől
A csomagok feladása a Packeta mobilapplikációnk segítségével történik, amelybe az ügyfél előzetesen megadja a csomag adatait. Önnek csak be kell olvasnia a vonalkódot a csomag címkéjéről, vagy az adminisztrációs felületben megadni a jelszavát.

03

Csomagok átvétele a Packeta-tól és visszacsomagok
Futárunk egy leegyezett időpontban minden nap elviszi Önnek a kiadandó csomagokat. Ön ezután egyszerűen beolvassa a csomagok vonalkódját. A megadott időn belül át nem vett visszacsomagot pedig helyezze dobozba, majd pedig adja át futárunknak.

Mit kell teljesítenem, hogy Packeta Hungary átvevőhely lehessek?

Az átvevőhely üzemeltetője lehet magánvállalkozó, bolttulajdonos, webáruház átvételi pont, de akár szolgáltatást nyújtó vállalkozás is, mint pl. autószerviz. Magyarországon több mint 2 831 átvevőhely található, amelyek igazán változatosak. A fodrászszalonoktól a csemegeüzleteken át, a csokoládéboltokig, vagy üvegesmunkákat kínáló szolgáltatókig mindent megtalálunk.

01

Vállalkozása olyan községben, városban található, amelynek lakossága legalább 2500 fős.

02

Közvetlen közelében nem található más Packeta Hungary átvevőhely.

03

Üzlethelyisége világos és tágas, lehetővé teszi a küldemények tárolását és kezelését (legalább 1 x 2 m-es tárolóhely).

04

Üzlethelyiségében van lehetőség Wi-Fi kapcsolatra és rendelkezik Windows operációs rendszerű számítógéppel.

05

Az átvevőhely látogatható gyermekkel is, az Ön által kínált árukészlet pedig természetesen ezt is figyelembe veszi.

06

A problémamentes parkolás a helyszínen és az akadálymentesség nagy előnyt jelentenek.
Szeretnék átvevőhely lenni

Kérdések és válaszok

Új vásárlókat hozunk Önnek!

Szeretné fejleszteni vállalkozását és azt, hogy minél többen tudjanak róla a környezetében? Szeretne új vásárlókat szerezni és egyúttal spórolni a reklámozáson? Csatlakozzon a Packeta átvevőhely partnereinek körébe!