Blog

DFT-Hungária Zrt. közreműködésével megvalósított képzések

2024. 04. 12. 6:25

A kedvezményezett neve: Packeta Hungary Kft.
A szerződött támogatás összege: 8.813.000 Ft.
A képzések tervezett befejezési dátuma: 2024.08.31.

A képzések részletes bemutatása, elnevezése és célja:

Csapatépítés: a csapat együttműködésének fejlesztése
2 csoportban, összesen 30 fő részvételével.

A képzés célja, hogy a résztvevők megtanulják a mindennapi munkaéletben fellelhető társadalmi csoportjain belüli (pl. társadalmi, munkahelyi, közösségi), közösen megoldandó feladatok, problémák kezelését. A képzésen részt vevők képesek legyenek azonosítani a csoportszerepeket, érzelmeket, szükségleteket, működő kommunikációs stratégiákat és az együttműködés egyértelmű jeleit.

Működésfejlesztés: folyamatoptimalizálás és hatékonyságnövelés
1 csoportban, 14 fővel.

A képzés célja, hogy a résztvevők megismerkedjenek a folyamatok típusaival, képesek legyenek önállóan tipizálni a munkafolyamataikat. További cél, hogy tudják, az optimalizálás nem csak költségcsökkentés lehet, illetve felismerjék a veszteségeket. Cél továbbá, hogy tisztában legyenek az egyes hatékonysági szempontokkal és ezeket képesek legyenek alkalmazni a mindennapi munkájukban.

Együttműködésfejlesztés és hatékonyságnövelés
2 csoportban, összesen 25 fő részvételével.

A résztvevők képessé válnak a különböző csoportszerepek megkülönböztetésére. A képzésen részvevők meg tudják állapítani a kompromisszum és a konszenzus közötti különbséget, és képesek lesznek a harmonikus együttműködő munkakörnyezet kialakítására. A képzés további célja, hogy növelje a résztvevők hatékonyságát, kialakítsa bennük a folyamatszemléletet és a hatékony időmenedzsment alapjait.

Együttműködés és motiváció szervezeti identitás fókusszal
1 csoportban, 20 fővel.

A képzés célja, hogy a résztvevők megtanulják a mindennapi munkaéletben fellelhető közösen megoldandó feladatok, problémák kezelését. A képzés célja, hogy mindezeken keresztül fejlődjön a résztvevők érzelmi intelligenciája, valamint a munkatársi kapcsolataik. A képzés további célja, hogy tudatosodjanak a résztvevők erősségei és személyes preferenciái, valamint erősödjenek a szervezeten belüli informális kapcsolatok.

Hatékony kommunikáció és kommunikációs gyakorlatok (16 óra)
1 csoportban, 13 fővel.

Napjainkat a kommunikáció nélkül lehetetlen elképzelni. Akkor is kommunikálunk, amikor zenét hallgatunk a tömegközlekedési eszközön vagy épp egy előadást tartunk a munkahelyünkön. A kommunikáció sokrétűsége és folyamatos változása miatt szükséges, hogy időközönként felelevenítsük ismereteinket és egy csokorba gyűjtve kiegészítsük új tudással. A képzés célja épp emiatt az, hogy a résztvevők, túlnyomórészt kommunikációs gyakorlatokon keresztül olyan szintre jussanak el, hogy a mindennapi életben felmerülő kommunikációs helyzetekben magabiztosak, felkészültek és hitelesek legyenek.

Hatékony kommunikáció: szemléletfókuszú ügyfélszolgálati kommunikáció
1 csoportban, 19 fővel.

Napjainkat a kommunikáció nélkül lehetetlen elképzelni, nincs ez másképp az ügyfélszolgálati munka során sem, sőt, itt kiemelten fontos, hogy hatékonyan kommunikáljunk. A cél, hogy a résztvevők megismerkedjenek az ügyfélszolgálati kommunikáció sajátosságaival, szemlélettől a konkrét technikákig.

Tárgyalástechnika (16 óra)
1 csoportban, 19 fővel.

A képzés célja, hogy a fejlessze a résztvevők tárgyalási kommunikációs képességét, és lehetőséget biztosítson neki a gyakorlásra, és visszajelzések kérésére.

Vezetők fejlesztése – hatékonyság és visszajelzés
1 csoportban, 17 fővel.

Interperszonális kapcsolataink esetében többször előfordulhat, hogy vezetői szerepbe kerülünk. A képzés célja, hogy a résztvevők olyan tudással, képességekkel vértezhessék fel magukat, amelyek vezetői kompetenciáikat gazdagítják, különös tekintettel a vezetői hatékonyságra és annak mérésére, valamint a visszajelzésre.

Haladok a korral – informatikai ismeretek: excel (haladó) (16 óra)
2 csoportban, összesen 39 fővel.

A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék a Microsoft Office egyik leggyakrabban használt termékének, programjának használatát, képesek legyenek táblázatot szerkeszteni, abban dolgozni, mindösszesen fejlessze az infokommunikációs, digitális készségeiket. A képzés kifejezetten az excel haladó szintű használatának elsajátítását tűzi ki célul a minél hatékonyabb és magasabb szintű felhasználói kompetencia elsajátításával.


Megosztás:

Szekció