Blog

Aktuális információk szállítópartnereinkről – folyamatosan frissítve

2023. 04. 18. 7:30

A következőkben tájékozódhatnak az egyes szállító partnereinkhez kapcsolódó naprakész információkról, esetleges korlátozásokról. Utolsó frissítés:  2023.04.24. 08:35


AUSZTRIA
Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2023. március 7-től megszüntetjük az AT DPD (ID: 6830) szállítópartnerünkkel történő utánvétes csomagküldés lehetőségét. 
Március 6. hétfő lesz az utolsó nap, amikor még adhat fel utánvétes csomagot rendszerünkben az említett szállítópartnerünkkel.
 
Az AT DPD, más partnereinktől teljesen eltérő, egyedi működési szabályzattal rendelkezik. Ezért a bonyodalmak elkerülése érdekében úgy döntöttünk, hogy teljesen kikapcsoljuk az utánvétes szolgáltatást esetükben.
Amennyiben utánvéttel szeretne csomagot küldeni Ausztriába, akkor a jövőben az Osztrák Postát (ID: 80) használhatja, ahol a szolgáltatás továbbra is elérhető.

OROSZORSZÁG

Tekintettel az kialakult helyzetre, további értesítésig felfüggesztettünk minden csomagküldési lehetőséget Oroszországba.


FRANCIAORSZÁG

Az aláírással történő csomagátvételi igazolás már teljes egészében elérhető, Colissiomo és Colis Prive szállítópartnerünkkel való házhozszállítás esetén.


MAGYARORSZÁG

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2023. január 13-tól felfüggesztjük együttműködésünket a Fáma Futárral.

Milyen lehetőségei lesznek a továbbiakban magyarországi házhozszállítás esetén?

  • HU Házhozszállítás HD (ID: 4159): Az alábbi szolgáltatás során a rendszer automatikusan választja ki az Ön számára legelőnyösebb szállítópartnert. 
  • HU MPL HD (ID: 763) – direktcímkével válaszható szállítópartner
  • HU DPD HD (ID: 805) – direktcímkével válaszható szállítópartner

LETTORSZÁG, LITVÁNIA, ÉSZTORSZÁG
2022. augusztus 8-tól a Baltikumban elindítjuk a litván postán keresztüli kézbesítést. A házhozszállítási szolgáltatás mindhárom országban elérhető lesz. A csomagautomatákba történő kézbesítés csak Litvániában lesz elérhető.

UKRAJNA
Az Ukrajnába irányuló csomagszállítási stopot 2022. július 29-én feloldottuk. A kézbesítési szolgáltatások korlátozott rendben működnek, és a Meest HD (Rosan) és a Nova Poshta PP fuvarozókkal újraindítjuk őket. A kézbesítési szolgáltatások árai július 29-től, a vámáru-nyilatkozatok árai (ez valamennyi nemzetközi partnerfuvarozónkat érinti) pedig 2022. szeptember 1-jétől emelkedtek.

FINNORSZÁG

Az FI PostNord PP (ID 4828) átvételi pontra történő kézbesítési 2023. április 18-án újraindult, és ismét teljes mértékben elérhető.


NAGYBRITANNIA, ÍRORSZÁG

2023. április 12-től 2 új szolgáltatást kínálunk: FedEx International Connect Plus (FICP) és FedEx International Priority (FIP).


Megosztás:

Szekció