Csomagátvétel
Milyen lehetőségei vannak?

A Packeta többféle kézbesítési módot is kínál.

Házhozszállítás

A csomagot a megadott címre kézbesítjük, ami a címzett lakhelye vagy akár a munkahelye is lehet. A kézbesítés idejéről előre tájékoztatjuk.

Kézbesítés átvevőhelyre

Nem akarja a futárt lesni? Vegye át csomagját több ezer átvevőhelyünk egyikén. Válassza ki a legközelebbi átvevőhelyet, ahová akkor mehet el a csomagért, amikor éppen ráér.

Kézbesítés Z-BOX-ba

A Z-BOX önkiszolgáló csomagautomata éjjel-nappal üzemel a hét minden napján. Csomagját érintésmentesen veheti át – akár az éjszaka közepén is, ha úgy tetszik. A Z-BOX a Packeta mobilalkalmazással nyitható ki.

Hogyan működik?

01

A webáruházban a rendelés végén válassza ki a Packeta-t csomagja kézbesítéshez. Ha átvevőhelyre történő kézbesítést szeretne, válassza ki listáról a legközelebbi átvevőhelyet. Kereshet például irányítószám alapján.

02

Amint a webáruház (a feladó) átadja nekünk a csomagot, e-mailt küldünk Önnek, amelyben megtalálja a nyomkövetési számot. Ily módon online nyomon követheti csomagja útját.

03

Miután csomagja megérkezik a kiválasztott átvevőhelyre, jelszót küldünk Önnek SMS-ben és e-mailben. Ezután a csomagot 7 napon belül veheti át. Házhozszállítás esetén kiszállító partnerünk előzetesen kapcsolatba lép Önnel.

Találja meg az Önhöz
legközelebb eső átvevőhelyet

Magyarországon már több mint 700, cégcsoport szinten pedig több mint 8000 átvevőhelyünk érhető el az Ön számára.

Átvevőhelyek
8000+
Átvevőhelyek száma cégcsoport szinten
1700
Z-BOX-ok száma cégcsoport szinten
700+
Átvevőhelyek száma hazánkban
10+
Z-BOX-ok száma hazánkban

4 ok, amiért a Packeta-val történő kézbesítést érdemes választania

Gyorsan és kényelmesen

Csupán az SMS-ben és e-mailben is megkapott jelszót kell megadnia az átvevőhelyen az átvételhez.

Készpénz vagy kártya

Az utánvétet kifizetheti készpénzben, érintésmentesen kártyával, illetve előre, a Packeta mobilalkalmazásban is a megrendelt termék után.

A csomag megőrzésének meghosszabbítása

Az sem tudja hol áll a feje, és még a csomagját is át kellene vennie? Küldjön válasz SMS-t, és ingyenesen meghosszabbítjuk csomagjának tárolási idejét 21 napra.

Ellenőrzés és visszaküldés

Az átvevőhelyen ellenőrizheti, hogy rendben érkezett-e meg a termék, és probléma esetén azonnal visszaküldheti azt.

A csomag útjának online nyomon követése

Átadta-e már nekünk a csomagot a webáruház? Mikor dolgozták fel a depóban? A nyomon követésnek köszönhetően mindig tudhatja, merre jár a csomagja. Kövesse nyomon az útját!
tracking

    Kérdések és válaszok