Kézbesítés
Csehországba

A csomagok 98%-a rendszerint már a feladás másnapján megérkezik az átvevőhelyre.

Árlista megtekintése

Szolgáltatásaink

Nagy előny azon vásárlók számára, akik nem szeretnek a futárhoz alkalmazkodni, hiszen az egyes átvevőhelyek nyitvatartási idejében bármikor átvehetik csomagjaikat.

Teljes körű logisztikai megoldás

Csak egy kattintás, hogy rendelkezésére álljanak átvevőhelyeink és olyan szolgáltatásainak, mint a házhozszállítás, a csomagvisszaküldés, a kapcsolattartói támogatás és az ügyfélszolgálat.

Regisztráció

Átvevőhelyek

Vásárlóinak több ezer csehországi átvevőhelyen kínálhat kényelmes csomagátvételi lehetőséget, amivel versenyelőnyre tehet szert!

Házhozszállítás

Házhozszállítást is vállalunk, egyenesen a megadott címre. A címzettet előre értesítjük a kézbesítés idejéről.

Csomagok visszaküldése

A csomagok visszaküldése Csehországból egyszerűbb már nem is lehetne! Kétféle lehetőséget is kínálunk a csomagok visszaküldésére. Részleteket itt találhat.

Minőségi támogatás

Vásárlói kapcsolatba léphetnek ügyfélszolgálatunkkal vagy chatbotunkkal, Önnek pedig rendelkezésére áll értékesítői csapatunk, ha segítségre vagy tanácsra van szüksége.

Technológiai innováció

Irányt mutatunk a logisztikában. Vásárlói a Packeta jóvoltából igénybe vehetik önkiszolgáló Z-BOX átvevőhelyeinket is.

A Csehországba történő
kézbesítés árlistája

Kiszállítás átvevőhelyre
920 Ft-tól
Házhozszállítás
1470 Ft-tól

A feltüntetett árak nem tartalmazzák az ÁFA mértékét.

Teljes árlista letöltése

További információk

Večerné doručenia

V rámci najväčších miest (Praha, Brno, Ostrava) ponúkame doručenie na adresu vo večerných hodinách. V prípade, že zásielky podáte na príslušných depách do 16:00, na vybraných pobočkách do 13:00 alebo prostredníctvom zvozov, doručíme ich v rámci daného mesta ešte ten istý deň, a to vo večerných hodinách medzi 18. a 22. hodinou. Podanie je možné tiež na ostatných pobočkách po celej Českej republike i na slovenskom - v takomto prípade tovar doručíme nasledujúci deň.

Mindkét elérhetőségi adatot adja meg

A szlovákiai házhozszállításhoz a címzett mindkét elérhetőségét, vagyis a telefonszámát és az e-mail-címét is meg kell adni. A hiányzó elérhetőségekkel rendelkező csomagokat rendszerünk nem tudja feldolgozni.

Csomagokat küldene
a Packeta igénybevételével?

01

Csatlakozik a rendszerhez
Miután egy API segítségével rákapcsolódik rendszerünkre, azonnal igénybe veheti a Packeta Groupban működő átvevőhelyeink, valamint több tucat külföldi szállítópartnerünk szolgáltatásait.

02

Beviszi a csomagokat a rendszerbe
Az adatok bevitele minden csomag esetében ugyanazon a felületen történik. Menti az adatokat, kinyomtatja a címkét, és ráragasztja a csomagra.

03

Feladja a csomagokat, vagy átadja őket a sofőrünknek
Egy átvevőhelyre vagy a raktárba szállítja a csomagokat, vagy futárunk felveszi őket Önnél. Ettől a pillanattól kezdve mindenről mi gondoskodunk.

04

Nyomon követheti csomagjai útját
Csomagjai a raktárból elindulnak vásárlói vagy külföldi szállítópartnereink felé. Minden egyes csomagnak saját nyomkövetési száma van, amelynek köszönhetően nyomon követhető az útja.

05

Kész! Csomag kézbesítve
Vásárlói számára a csomagokat egy átvevőhelyre, a megadott címre vagy egy önkiszolgáló Z-BOX átvevőhelyre szállítjuk. Azonnal értesítjük a csomag sikeres átvételéről.

    Kérdések és válaszok

Regisztráció webáruházként