Blog

2020 július 1-től a súlykategóriák és a csomagbiztosítás átláthatóbb lesz

2020. 06. 24. 15:00

Júniusban áttekintettük a futárszolgálati partnereink súly- és csomagbiztosítási kategóriáit, melyek szolgáltatónkként nagyon eltérőek voltak. Ha Ön már eddig is cégünket bízta meg csomagjai külföldi kézbesítésével, bizonyára szembesült ezzel a sajátossággal. Annak érdekében, hogy a kategóriákat átláthatóbbá tegyük, egyszerűsítettük a paramétereket, így még könnyebb és jobban tervezhető lesz cégünkkel a csomagküldés.

Súlyparaméterek egységesítése 

2020. július 1-től 1 kg, 2 kg, 5 kg és 10 kg-os súlyhatárokat különböztetünk meg. Ezentúl tehát a csomagok ezen kategóriák mentén kerülnek besorolásra, illetve árazásra.

További információért és teljes árlistáért (Üzleti feltételek és árlisták) nézze meg weboldalunkat vagy keresse fel sales kapcsolattartóját (sales@csomagkuldo.hu).

Egy remek hír Önnek: Külföldi futárszolgálataink esetében, ahol az átlagnál magasabb árú a csomagszállítás (pl.: Francia Collissimo), kivételt tettünk és meghagytuk az alacsonyabb súlykategóriákat is mint, 0,25 kg, 0,5 kg, 0,75 kg. Ezzel is segítve a lehető legkedvezőbb árú szolgáltatás kialakítását, az Ön és Ügyfelei számára.

Csomagbiztosítási limit egységesítése 

A csomagbiztosítások költsége futárszolgálatonként eltérő, ezért lehetetlen a minden féle negatív következmény nélküli ár egységesítés. Minden esetre igyekeztünk úgy megoldani ezt a helyzetet, hogy Ügyfelünk számára ez a lehető legkedvezőbb legyen.

Jó tudni: Néhány esetben a biztosítási ráták egységesítése miatt, egy-egy biztosítási limit eltűnhet. Pl.: az Ukrán Nove Posthy-nál, ahol korábban lehetőség volt 5000-5055 UAH-s csomagbiztosításra az egységesítés következtében az 5055 UAH-s értékű biztosítás már nem lesz elérhető.

Szeretnénk Önt biztosítani arról, hogy minden Tőlünk telhetőt megtettünk, hogy fenntartsuk a megszokott, kedvező árainkat.

A szolgáltatásaink minden paramétere, beleértve a csomagszállító cégek nevei is frissítve megtalálhatóak weboldalunkon, a láblécben, a Üzleti feltételek és árlisták.

Végezetül lenne pár remek hírünk az Ön számára! 

Köszönhetően a kategóriák és paraméterek felülvizsgálatának már exportálhatja az árlistát az Ügyfél részen, ezen felül kiválaszthatja, hogy pontosan milyen adatokat szeretne látni az árlistában. Így még jobb és egyszerűbb áttekintést kaphat szolgáltatásaink áráról.

Hiszünk benne, hogy újításainkkal tovább tudjuk segíteni munkáját!

 

Köszönjük együttműködését!

Csomagküldő.hu

 


Megosztás:

Szekció