Blog

Változások a csehországi átvevőhelyek kapacitásának biztosítása érdekében

2020. 11. 06. 8:27

Fontos információnk van az Ön számára az átvevőhelyekre és házhoz szállított túlméretes csomagokkal kapcsolatban Csehország területén

A vírus helyzetben igencsak megnövekedtek az online történő vásárlások, ráadásul a karácsonyi szezon is közeledik. Ezen ténylezők hatására átvevőhelyeink és sofőrjeink kapacitásai folyamatos felülvizsgálatot igényelnek, és a zökkenőmentes csomagszállítás fenntartásának érdekében változtatásokat kell eszközölnünk.

Árváltozás a Packeta Group csehországi átvevőhelyeire történő szállításban túlméretes csomagok esetén, 2020. december 2-től

A túlméretes csomagok folyamatigénye nagyobb, a szállítók kevesebb ilyen csomagot tudnak kiszállítani, valamint vannak olyan átvevőhelyek, amelyek egyáltalán nem képesek túlméretes csomagok befogadására. Az említett tényezők megvizsgálása után, arra a döntésre jutottunk, hogy emelnünk kell ezen csomagok árain, annak érdekében, hogy a csehországi átvevőhelyek és depók problémamentesen tudják kezeleni a megnövekedett csomagmennyiségeket.

Milyen egy túlméretes csomag?

  • a csomag egyik oldalának mérete 70 és 120 cm közé esik
  • az oldalak méretének összege 120 és 150 cm közés esik
  • súlya 5 és 10 kg közé esik

A Packeta Group csehországi átvevőhelyeire történő szállítás új alapára:

  • 1799 Ft (+ÁFA) depóban történő feladás esetén
  • 1919 Ft (+ÁFA) depón kívüli csomagfeladás esetén

Az új árak 2020 dec. 2-től lépnek életbe, de már megtekinthetőek Teljes Árajánlatunkban ide kattintva.

„Az e-kereskedelem gyorsan növekszik, és a webáuházakból érkező csomagok mennyisége minden eddiginél magasabb. Nekünk, mint fuvarozóknak reagálnunk kell erre a helyzetre, és biztosítanunk kell a logisztikai lánc működését. Ezért különféle intézkedéseket teszünk annak érdekében, hogy a kapacitás továbbra is megfelelő legyen.” Simona Kijonková – a Packeta Group ügyvezetője és cseh anyavállalatunk Zásilkovna alapítója.


Megosztás:

Szekció