Blog

A Csomagküldő.hu Európában

2020. 09. 30. 13:57

Tudta, hogy a Csomagküldő 8 országban is megtalálható Európában és minden országban ugyanazon a minőségen és irányelvek szerint működnek az egyes csoporttagok? Különböző nemzetek dolgoznak együtt a Csomagküldő.hu színeiben, hogy franchise alapú logisztikai szolgálatatásunk minél jobban fejlődhessen.

Európában Packeta-ként működünk. Hogy miért?
Közép- és Kelet-Európában különféle cégnevek alatt működünk, amelyek minden ország saját nyelvéhez igazodóan a Csomagküldő.hu név megfelelői. Csehországban Zásilkovna, Romániában Coletăria, Szlovákiában Zásielkovňa, Lengyelországban pedig Przesyłkownia (újabban, Packeta.pl). Irányelvünk azonban mindig is az egyszerűség volt. Éppen ezért hoztunk létre egy cégcsoportot, a Packeta Group-ot, amely összeköti a testvér cégeket.

Összesen 14 vállalat működik a Packeta brand alatt
Néha hihetetlennek tűnik számunkra, hogy mennyi mindent sikerült elérnünk. Nem is olyan régen egy startup-ként kezdtük. Napjainkra azonban 8 országban 14 vállalattal van jelen a Packeta Group, és 30 országba szállít csomagokat Európa-szerte, köztük Oroszországba és az USA-ba is. Ezen felül közel 5500 saját átvevőhelyet üzemeltet. A mai napig pedig több mint 50 millió csomagot szállított. Mindezt hogy sikerült kiviteleznünk?

Funkcionális logisztikai hálózat
A munka nagy része, valamint a siker alapja természetesen annak a csapatnak köszönhető, mely kemény munkával azon dolgozik, hogy szolgáltatásunkat egységessé és nagyon gyorssá tegyék egész Európában. Ennek a csapatnak azonban szüksége van egy támogató háttérre, amelynek szerepét a Packeta Group tölti be.

Depók Európa szerte
Az év végére a Packeta Group 26 depóval tervez, melyek stratégiai szemponok alapján kerülnek megnyitásra a csoporttagok országaiban. Köszönhetően a depóknak, szállításaink rekord idő alatt és rendkívül kedvező áron mehetnek végbe. A Packeta Group jelenleg 11 depóval rendelkezik Csehországban (melyből 2 Prágában található), 7-tel Szlovákiában, 3-mal Magyarországon és 2-vel Romániában (tervben van az évre +1), valamint most nyitotta első depóját Lengyelországban.

A depók közötti kapcsolat úgy működik, hogy egy Magyarországon feladott csomag, már másnap beérkezhet valamely Romániai vagy Szlovákiai átvevőhelyre, vagy akár Csehországi átvevőhelyre (településtől függően).


Megosztás:

Szekció