Blog

Az Egyesült Arab Emírségekbe küldene csomagot? Ránk számíthat a megoldásban

2021. 09. 21. 14:22

Szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy megismertessük a közel-keleti terjeszkedésünk részleteit, amellyel egy teljesen új piacot teszünk elérhetővé partnereink számára. Most már küldhet csomagot az Egyesült Arab Emírségek minden részébe, illetve hamarosan elérhetővé válik Katar, Szaúd-Arábia és Omán is.

Célország: Egyesült Arab Emírségek
Az Egyesült Arab Emírségekbe rendkívül kedvező áron és egyszerűen küldhet csomagot bárkinek, helyi szállítási partnerünkkel, az Aramex-el. A későbbiekben a Közel-Kelet más országaiba is bővülni fog az Aramex-el elérhető országok száma.

Expressz szállítás
A csomagokat elsőként Csehországba szállítjuk el, majd onnan légi teherszállítással juttatjuk el a prágai Ruzyně repülőtérről közvetlenül a Dubai repülőtérre.

Kiszállítás 4-5 nap alatt
Annak ellenére, hogy az Egyesült Arab Emírségek meglehetősen messze található Magyarországtól, már D+4-5 nap alatt kiszállítjuk a csomagokat ügyfeleink számára!

Kedvező árak
Az Aramex-el együttműködve vállalunk csomagszállítást az Egyesült Arab Emírségekbe a piacon fellelhető egyik legjobb áron.

Ugyanaz az ár minden Emirátusban
Más szállítóktól eltérően, cégünk minden Emirátusba azonos áron kínálja szolgáltatását – még a legtávolabbra esőkbe is!

„Megfizethető alternatívát kínálunk a globálisan működő webáruházaknak a Közel -Keletre. Versenytársainkhoz képest, partnereinknek nem kell többletköltséget fizetniük a távolabbi emirátusokba történő szállításért sem.” – mondta Monika Čermáková, az Egyesült Arab Emírségek marketingmenedzsere.

Extra információk az Egyesült Arab Emírségekbe történő csomagküldés esetén:

  • Az Aramex jelentős nemzetközi szereplő, erős pozícióval rendelkezik a Közel -Keleten és majdnem 100% -os lefedettséget kínál.
  • Az Aramex értesítést küld a címzetteknek a kiszállításról, illetve egy nagyon modern mobilalkalmazásban nyomon is követhetőek a csomagok. A helyi piac nagy része leginkább okostelefonokat és alkalmazásokat használ.
  • Az értékesebb csomagokért a vámot számítanak fel a szállítópartnernek, amelyet a kézbesítéskor a címzettől szednek be készpénzben vagy kártyával. Ez egy szokásos eljárás a helyi piacon, azonban a szállító nem ajánlja a DDP-t (kézbesítve vámfizetéssel) a végső vámösszeg gyakori ingadozása miatt.
  • Az Egyesült Arab Emírségekbe küldött csomagok esetén a súlyt a következő képlet segítségével kell kiszámítani: cm: szélesség x hossz x magasság / 5000 = térfogatsúly. A szállítópartner szabályai szerint a nagyobb értékű csomag súlya mindig számlázásra kerül. Ez az előre fizetett csomagokra vonatkozik, amelyeken nincs utánvét.
  • Repülési korlátozások esetén, különösen a COVID-19 járvány következtében, a szállítás több nappal is késhet.

Vámnyilatkozatok
A csomagok vámkezelését a szállítási költség nem tartalmazza. A vám összegét a helyi vámhivatal határozza meg a mindenkor érvényes szabványoknak megfelelően. A vámot a csomag címzettje fizeti meg, akár kártyával, akár készpénzben, amikor a csomagot átveszi a futártól.

A szállításból kizárt áruk
Az Egyesült Arab Emírségekbe az alábbi árukategóriák nem szállíthatóak:

  • Lítium elemek – termékekben és különállóan sem
  • Folyadékok
  • Étel
  • Alkohol
  • Dohánytermék
  • Iszlámellenes anyagok
  • Áruk, amelyeket a vonatkozó jogszabályok automatikusan kizárnak a légi fuvarozásból (pl. Fegyverek, beleértve a lőfegyver -utánzatokat, robbanóanyagokat, lőszert, kábítószereket és gyógyszereket, vegyi anyagokat, elemeket, szárazjég, radioaktív anyagok, öngyújtók, aeroszolok (spray -k), gázpalackok vagy mágneses anyagok)

Megosztás:

Szekció