Blog

Címszerkesztés lehetősége a címzettek számára – elérhető június 15-től a cseh házhozszállítási szolgáltatásunk keretén belül

2022. 06. 14. 13:49

Amint arról már korábban tájékoztattuk, szolgáltatásaink folyamatos javítása érdekében elkezdtünk dolgozni egy olyan eszközön, amely lehetővé teszi a csomagok címzettjei számára a megadott szállítási cím szerkesztését vagy javítását. Ennek célja a visszáruk számának csökkentése, valamint az egész kézbesítési folyamat gördülékenyebbé és hatékonyabbá tétele.

Ezt a lehetőséget június 15-től tesszük lehetővé

Mostanra a szükséges eszközt tesztelték, és készen áll a bevezetésre. Az élesítés június 15-én este fog megtörténni, és fokozatosan fogjuk bevezetni – ami azt jelenti, hogy néhány nap alatt fogjuk teljesen elérhetővé tenni a címjavító eszközt a címzettek számára.

Hogyan fog pontosan működni?

A cseh házhozszállítás HD szolgáltatás keretében ez az új funkció ellenőrizni fogja, hogy a csomagfeladás során megadott cím szerepel-e a hivatalos térképi anyagokban, és ha nem, a rendszer értesítést küld az érintett címzetteknek, amelyben elmagyarázza a problémát, és kéri a címszerkesztést a tű megfelelő helyre történő húzásával a térképen.

A címjavító eszköz lényege az volt, hogy ügyfelei (azaz a címzettek) egyszerűen szerkeszthessék a címet, ha az hiányos vagy hibás. Ennek köszönhetően most már egyszerűen tudjuk majd módosítani a kézbesítést, így az Ön ügyfelei nem fognak késedelmet vagy bonyodalmakat tapasztalni a kézbesítéssel kapcsolatban.

Reméljük, hogy ennek az eszköznek köszönhetően elégedebbek lehetnek ügyfelei és Ön is szolgáltatásunk minőségével és hatékonyságával.


Megosztás:

Szekció