Blog

Újdonság: Csomagfeladás Z-BOXon keresztül

2023. 04. 13. 13:09

Ezentúl nemcsak a webshopokból rendelt termékek átvételére lehet majd használni a Z-BOX-okat, hanem a csomagfeladás is elérhető lesz magánszemélyek számára, a Packeta applikáció segítségével.

Felejtsd el a sorban állást és a felesleges papírmunkát. A Z-BOXon keresztül történő csomagfeladás mindössze 30 másodpercet vesz igénybe és címkenyomtatást sem igényel. Ráadásul a környezetet is kíméli, hiszen a napenergiával működő Z-BOX környezettudatos szállítási módot kínál.

Próbáld ki most kedvezményesen a PACKETAZBOX kuponkóddal, amelyet az applikációban válthatsz be, bármely belföldi Z-Pont átvevőhelyre vagy Z-BOX csomagautomatába küldött, max 5 kg-os csomag esetében.

Felhasználható: 2023.07.31-ig.

Mire lesz szükséged a feladáshoz?
Csomagfeladás lépései:
  1. Töltsd le a Packeta mobilalkalmazás legújabb verzióját.
  2. Csomagold be a feladásra szánt csomagot – ideális esetben egy kartondobozba.
  3. Rögzítsd a csomagot az applikációban a „Csomag feladása” gombra kattintva. Miután kifizetted a feladás díját, kattints a „Tovább a csomagokhoz” gombra.
  4. Itt kattints a „Csomagfeladás” gombra és válaszd a „Z-BOXból” opciót.
  5. Ekkor megjelenik egy 6 számjegyű jelszó, amelyet írj olvashatóan a csomagra. Ha a csomag futártasakba van csomagolva, használj tartós filctollat, vagy írd a jelszót egy cetlire és ragaszd a csomagra átlátszó ragasztószalaggal.
  6. Mielőtt a Z-BOX felé indulnál, keresd meg az app „Csomagpontokmenüjében (tűs piktogram) a legközelebbi Z- BOX-ot, és ellenőrizd le, hogy van-e szabad kapacitása.
  7. Most már elindulhatsz a Z-BOXhoz.
  8. A Z-BOXhoz érve győződj meg arról, hogy mobilinterneted be van kapcsolva és engedélyezted a Bluetooth, illetve a helymeghatározási szolgáltatásokat.
  9. Az alkalmazás ezután automatikusan csatlakozik az előtted álló Z-BOXhoz.
  10. A „Rekesz kiválasztása” gombra kattintva tekintsd meg a jelenleg elérhető rekeszeket és válaszd ki a csomagod méretének megfelelőt. Ezután kattints az alkalmazásban a „Rekesz nyitása” gombra.
  11. Helyezd be csomagod a Z-BOXba, majd csukd be a rekesz ajtaját. Ezt a lépést erősítsd meg a „Csomag behelyezve” gombra kattintva is.
  12. Majd erősítsd meg még egyszer a sikeres feladást. Már kész is vagy!

Megosztás:

Szekció