Blog

Különleges csomagküldési akció a Lidl Plus applikációban

2022. 01. 14. 14:58

Küldd csomagod a Packeta – Csomagok Egymás Között szolgáltatásával

A Csomagok Egymás Között szolgáltatás kínálja a magánszemélyek közötti csomagküldés egyik legegyszerűbb, leggyorsabb módját, ráadásul a Lidl229 kód megadásával, bruttó 990 Ft listaár helyett, bruttó 890 Ft-os egységáron. Nem kell hozzá más, mint az Android és Apple telefonokon egyaránt elérhető Packeta mobilalkalmazás. Letöltést követően pedig, néhány kattintással adhatsz fel csomagot, több mint 1000 átvevőhelyünk bármelyikén.

Csomagfeladáshoz szükséges Packeta alkalmazás letöltése

Az akció keretében most kedvezményes 890 Ft-os áron küldheted max. 5kg-os csomagod, bármelyik magyarországi Paceta Z-Pont átvevőhelyre vagy Z-BOX csomagautomatába.

Hogyan működik az alkalmazás?

  1. Töltsd le a telefonod alkalmazás áruházából az ingyenes Packeta applikációnkat.
  2. Nyisd meg az alkalmazást és rögtön a kezdő képernyőn érintsd meg a Küldés gombot. Add meg a címzett adatait, válaszd ki az átvevőhelyet, végezetül válaszd ki a kívánt kiegészítő szolgáltatásokat, és készen is vagyunk.
  3. A csomagot a Packeta bármely átvevőhelyén feladhatod. Az alkalmazásban nyomon követheted a csomag útját, valamint a már korábban elküldött és fogadott csomagjaidnak a teljes listáját is bármikor megtekintheted itt.
  4. A csomag feladásakor a címzett értesítést kap SMS-ben és e-mailben. Amikor pedig a csomag megérkezik, értesítést küldünk neki az átvétellel kapcsolatban.

A Packeta Z-pont átvevőhelyekről és Packeta Z-BOX csomagautomatákról bővebb információ térképes keresőben ide kattintva érhető el.
Videós anyag a csomagfeladásról és további információ helyes csomagolásról ide kattintva érhető el.
Videós segítség a csomagátvételről ide kattintva érhető el.
A működéshez kapcsolódó jogi dokumentáció, ill. hogy mit adhat fel és mit nem csomagban itt olvasható.

Akció érvényességi ideje: 2022. szeptember 01-től 2022. szeptember 30-ig.


Megosztás:

Szekció