Blog

Egyszerű csomagvisszaküldés Lengyelországból csomagautomatákon keresztül

2022. 02. 28. 14:04

Nagyszerű híreink vannak az Ön számára: bővítjük a Lengyelországból történő csomagvisszaküldés lehetőségeit! Az InPosttal való együttműködésünknek köszönhetően mostantól Önöknek és ügyfeleiknek is kínálhatunk csomagvisszaküldési lehetőséget a nagyon népszerű InPost csomagautomatákon keresztül.

Mit lehet tudni az InPost csomagautomatáiról?

A csomagautomaták önkiszolgáló, a Z-BOX-hoz hasonló, éjjel-nappal nyitva tartó, átvételi és leadási pontok. A képernyőn vagy az InPost mobilalkalmazáson keresztül vezérelt csomagautomaták lehetővé teszik a csomagfelvételt és -leadást a nap 24 órájában, a hét minden napján.

Tudta, hogy Lengyelországban több mint 16 000 InPost csomagautomata áll a Packeta ügyfeleinek rendelkezésére? Az InPost rendelkezik a legnagyobb eszközhálózattal Lengyelországban.

Csomagok visszaküldése InPost csomagautomatán keresztül

Mostantól lehetőséget biztosítunk ügyfeleinek arra, hogy a csomagautomatákat ne csak a csomagfelvételhez, hanem a webáruházba történő csomag visszaszállításhoz is használhassák. Bármikor átvehetik és visszaküldhetik csomagjaikat – akár éjszaka is!

Hogyan működik a csomagautomatán keresztüli visszaküldés?

Az InPost csomagautomatán keresztül történő csomagvisszaküldéskor ügyfeleinek mindössze annyit kell tenniük, hogy kitöltik a szükséges adatokat a visszaküldési űrlapon. Az alábbiakban egy lépésről-lépésre történő útmutatót talál, amelyet könnyen bemásolhat és beilleszthet online webáruháza visszaküldési feltételeibe.

  1. Töltse ki a szybkiezwroty.pl oldalon található visszaküldési űrlapot:

– A „Wybierz swój sklep internetowy” mezőben válassza ki a Packeta Groupot.

– Töltse ki az összes szükséges információt (teljes név, telefonszám, e-mail cím és a visszaküldés oka).

Fontos: A „Numer zamówienia” mezőben kérjük, adja meg a visszaküldési kódot.

  1. Ezután az InPosttól kap egy speciális kódot (e-mailben és SMS-ben). Ezt a kódot írja jól látható helyre a csomagra.
  2. Vigye a csomagot bármelyik InPost csomagautomatába.
  3. Írja be a kódot a csomagautomata képernyőjén, vagy szkennelje be a kapott QR-kódot, és helyezze a csomagot a megnyíló rekeszbe.

És már kész is van! Az InPost ezután felveszi a csomagját, és elszállítja a lengyelországi Cieszynben található lengyel Packeta depójába, ahonnan a csomagot visszaszállítjuk az Ön által megjelölt magyarországi visszaküldési címre.

Tipp: Az InPost weboldalán lengyel és angol nyelvű használati útmutatót is találhat, amely videót is tartalmaz.

KÉZIKÖNYV

Az InPosttal való együttműködésünknek köszönhetően a csomagvisszaküldést érintésmentessé és egyszerűvé tehetjük, és hisszük, hogy ezt webáruházának vásárlói is értékelni fogják.


Megosztás:

Szekció