Blog

Házhozszállítási szolgáltatásunk minőségének javítása Lengyelországban

2020. 12. 15. 12:12

Napi szinten elemezzük az egyes szállítók minőségét és árait, hogy a lehető leggyorsabban és legjobb áron juttassuk el a csomagokat az ügyfelek címére Lengyelországban is.

Jelenleg is a fő prioritásunk az, hogy a szolgáltatásaink minőségét a lehető legjobb szinten tartsuk és mindenekelőtt a csomagokat a leggyorsabban kézbesítsük. A szállítóink aktuális információi alapján úgy döntöttünk, hogy az összes, ügyfelei lengyelországi címére küldött csomagot a Házhozszállítás HD szolgáltatással szállítjuk. A mostani válsághelyzetben a szállítók kénytelenek korlátozni kapacitásaikat, ám ezzel a szolgáltatásunkkal mindig találunk olyan szabad futárt, mely az adott napon a legjobb módon kézbesíti a csomagjait.

Mi jelent a Házhozszállítás HD és miért kedvezőbb?

  • A legolcsóbb ár már 1159 Ft-tól (ÁFA nélkül)
  • Nem emeljük az szolgáltatás díját
  • Kedvezményes díj az utánvét kártyás fizetése után (1,4%)
  • Kedvezőbb megoldás, mint amit a többi szállító kínál
  • Egy kapcsolat, több futárszolgálat
  • Hatékony és gyors kézbesítés az automatikus futárválasztásnak köszönhetően
  • Napi szinten elemezzük az egyes szállítók kapacitását és minőségét
  • Szolgáltatásunk egy kattintással beállítható a Partnerfelületén

Mit jelent ez az Ön számára?

Amennyiben 2021. 01. 01-jétől házhozszállítással ad fel csomagot, a rendszerünk a nyomtatás során automatikusan létrehozza a Házhozszállítás HD (ID: 4162) címkét.

Kérjük, hogy a jövőben minden házhozszállítással Lengyelországba küldött csomagját ezzel a szolgáltatással adja fel. Ennek köszönhetően gyorsan tudunk reagálni a szállítók szabad kapacitásaira, így biztosítva a lehető leggyorsabb kézbesítést ügyfelei részére.

A címzetteket mindig megfelelően e-mailben és SMS-ben is tájékoztatjuk a szállítóról.

Kérjük csak az alábbi szolgáltatással adja fel csomagjait:

PL – Házhozszállítás HD – (ID: 4162)

E szolgáltatáson kívül továbbra is küldheti csomagjait az Inpost szállító csomagautomatáiba (Paczkomat Box, ID: 3060) és a lengyelországi átvevőhelyekre is.

Szállítás Ausztriába és Németországba

Az Osztrák Posta és a Német Posta (DHL) tájékoztatott bennünket, hogy 2021. január 1-jétől változnak az alapáraik. Ezt a változást a mi árajánlatunknak is tükröznie kell.
Az AT Osztrák Posta HD (ID: 80) és a DE Német Posta/DHL HD (ID: 111) szolgáltatások módosított árait megtekinthetik a 2021. január 1-jétől érvényes Teljes árajánlatunkban.


Megosztás:

Szekció