Blog

Hírek Csehországból és Szlovákiából – COVID 19

2020. 10. 27. 13:23

A Cseh Köztársaság kormánya döntést hozott a koronavírus járvány biztonsági intézkedéseinek szigorításáról. E döntés kapcsán biztosítani szeretnénk Önt, hogy a bevezetett korlátozások nem vonatkoznak a Packeta Group – csehországi átvevőhely hálózatára. Ennek értelmében a csomagszállítás a webáruházakból az átvevőhelyekre kivételt jelent a kormányzati előírások alól.

A kormányzati intézkedések 2020. október 22-én, reggel 6 órától lépnek hatályba.
Sajnos a kormány nem adott sok időt a felkészülésre, de ez nem jelent akadályt! A határozatok következményeként nem számítunk jelentős számú átvevőhely zárásra.



Szlovákiában
is szigorították a COVID-19 járványhelyzettel kapcsolatos intézkedéseket. Viszont mind Csehországban, úgy Szlovákiában is az átvevőhelyek kivételt képeznek a kötelező zárvatartás alól, vagyis a szlovákiai átvevőhelyek is nyitva tarthatnak. Jelen pillanatban az átvevőhelyek 90%-a van nyitva és szlovák kollégáink mindent megtesznek annak érdekében, hogy ez a szám csak nőjön.

Továbbra is megteszünk mindent annak érdekében, hogy csomagjait zökkenőmentesen eljuttassuk ügyfeleihez, akár az átvevőhelyeinken keresztül, akár házhozszállítással.


Megosztás:

Szekció