Blog

Külföldi szállító partnereink árváltozásai

2021. 02. 10. 9:55

A Csomagküldő.hu Kft. már hatodik éve kínálja Magyarországon szolgáltatásait kedvező árakon, folyamatosan növelve szolgáltatási színvonalát és kiszolgálási biztonságát: az elmúlt évben két új vidéki depót nyitottunk, több száz új átvevőhellyel növeltük hálózatunkat, valamint számos informatikai fejlesztést hajtottunk végre.

Mindeközben emelkedtek az üzemanyagdíjak, a raktározási- és logisztikai költségek, továbbá szintén jelentős növekedés jellemezte az elmúlt néhány évben a bér- és bér jellegű kifizetéseket, valamint a forint – euró árfolyam is számottevően emelkedett.

  A fent említett tényezők minden logisztikai vállalatot érintenek, így 2020 második felében és 2021 elején számos, velünk együttműködő futárszolgálat átváltozást hajtott végre.  Ezért március 1-től mi is kénytelenek vagyunk módosítani a Teljes Árajánlatunkat.

 Az új díjak megállapításánál határozottan arra törekedtünk, hogy továbbra is kiváló ár-érték arányt biztosítsunk ügyfeleink számára és ahol csak lehet, ne emeljük, csupán a partnereinknél történt áremelkedésére reagáljunk. Célunk továbbra is az, hogy szolgáltatási díjaink a lehető legkedvezőbbek maradjanak, miközben eltökélten dolgozunk azok fejlesztésén és folyamatos megújításán.

Új árlistánk nyilvános és ide kattintva tekinthető meg 2021. február 10-től.

Kit érintenek a változások?
Azon partnereinket, akik alap árajánlattal rendelkeznek. 

Növekedjen Ön is határtalanul

A Packeta csoport minden tagvállalata – így a Csomagküldő.hu Kft. is – gyors, költséghatékony és kényelmes csomagküldési megoldást kínál az ön webáruházának, vállalkozásának.

Munkánk eredményeképpen Magyarországon már közel 600 átvevőhelyre küldhető kiscsomag, a régiónkban pedig már több mint 6.000 átvevőhelyre. A Csomagküldővel 30 európai országba, valamint az USA-ba küldhet csomagokat, melyeket több mint 50 szállítópartnerünk segítségével juttatunk célba kedvező árakon.

Használja szolgáltatásainkat és hódítsa meg segítségünkkel a világot!

Köszönjük bizalmát, hogy cégünket, a Csomagküldőt választotta és örülünk, hogy tevékenyen is közreműködhetünk jövőbeni sikereiben! 


Megosztás:

Szekció