Blog

Megújult Packeta applikáció

2023. 07. 17. 13:28

Milyen újdonságok érkeztek az applikációba?
Átvevőhelyek értékelése

A Packeta valamelyik átvevőhelyén vette át csomagját? Írja meg nekünk, hogy mi a véleménye a csomagpontról. Értékelheti a szolgáltatás gyorsaságát, megközelíthetőségét, valamint tippet is adhat szolgáltatásaink fejlesztése érdekében. Nagyon köszönjük visszajelzését, hiszen ez segít minket a folyamatos fejlődésben.

Hogyan működik?
Az átvevőhely értékelésére vonatkozó felhívás közvetlenül az alkalmazás főoldalán jelenik meg (nem az egyes csomagok átvétele után). Amennyiben felkérjük, hogy értékelje átvevőhelyeink egyikét, úgy az értékelő ablak fog megjelenni az első helyen az applikáció főoldalán. Amennyiben nem kíván élni az értékelés lehetőségével, úgy az ablak 3 nap után magától eltűnik.

Szűrési lehetőségek

A Z-BOXba vagy átvevőhelyre történő kézbesítést preferálja? Mostantól többféle szűrési lehetőség alapján válaszhatja ki a legideálisabb csomagpontot.

Olyan átvevőhelyre kell csomagot küldenie, amely vasárnap is nyitva van, és lehetővé teszi a kártyás fizetést? A legközelebbi csomagpontot keresi a csomagfeladáshoz, vagy egy akadálymentesített átvevőhelyet? Mi sem egyszerűbb, csak kattintson a megfelelő szűrőkre.

Hogyan működik?

  • Kattintson az alsó menüben a Fiókok menüpontra.
  • Kattintson a piros Szűrők gombra.
  • Válassza ki preferenciáit, majd erősítse meg azokat a Kész gombra kattintva.
Z-BOXok kapacitása

Jó hírt hoztunk az önkiszolgáló Z-BOXa történő kiszállítás minden kedvelője számára! Mostantól, a választott Z-BOX részletes leírásában a kapacitásra vonatkozó információk is megtalálhatóak lesznek. Az áttekintésben pirossal lesz kiemelve, amennyiben a választott Z-BOX tele van.

Hogyan működik?

  • Kattintson az alsó menüben a Fiókokra.
  • A Szűrők menüben válassza a Z-BOXot.
  • Válassza ki a preferált Z-BOXot, és kattintson rá.
  • A Z-BOX részletei között, a rekeszek jelenlegi kapacitása részben találja meg a szükséges vonatkozó információt.

Megosztás:

Szekció