Blog

Nők vezetői pozíciókban? Természetesen!

2021. 04. 15. 9:16

A Packeta Group (melynek a Csomagküldő.hu is tagja) két stratégiailag fontos vezetői pozicíója is betöltésre került, méghozzá Barbora Langer és Šárka Volejníková személyeiben.

Barbora a CEE és a DACH régió marketingvezetői posztját tölti be. Fő feladata a marketing stratégia meghatározása és irányítása Közép-Kelet Európában és Németországban. Šárka tölti be a CEE és a DACH régió HR vezetőjének pozícióját. Fő feladata ebben a pozícióban elsősorban a belső HR-folyamatok integrálása és a cégcsoport munkavállalóinak a fejlődésének elősegítése lesz a mindazokon a piacokon, ahol a Packeta aktív.

„A külföldi terjeszkedés, megerősödés a legfontosabb prioritásunk. Jelenleg erős pozíciót alakítottunk ki a külföldi entitásokban. Bara célja a Packeta Group marketingstratégiáinak integrálása, valamint egy szeretet márka kialakítása Közép- és Kelet-Európában és Németországban is, hasonlóan a cseh Zásilkovná-hoz és a szlovák Zásielkovňá-hoz “- teszi hozzá Milan Šmíd , A Packeta Group marketing igazgatója.

„Csapatommal együtt szeretném a Packetát nem csak egy olyan márkává illetve szolgáltatóvá fejleszteni, amely mindenki számára ismert, hanem életstílussá is. Azt akarom, hogy a blogunkon szereplő cikkeink és a social media bejegyzéseink ne csak a szolgáltatásainkkal kapcsolatos információ közlések legyenek, de fel is dobják az emberek mindennapjait – magyarázza a CEE és a DACH régió marketing vezetője, Barbora Langer.

Barbora Langer (32) a Testnevelés és Sport Karon valamint Nemzetközi Menedzsment és Üzleti karon végzett a prágai főiskolán. Korábban a Nike-nál dolgozott, ahol széles körű tapasztalatokat szerzett a retail marketing és Visual Merchandising területein. Barbora házas, nagyon szereti a sportot és az egészséges táplálkozást.

„A találkozóink és az interjúink során azt szeretem mondani, éreztetni, hogy cégcsoportunknál dolgozni nem csak a szó szoros értelmében vett munkát jelenti, hanem egy életformát is. A csapatom és én is azt szeretnénk elérni, hogy minden kollégánk megbecsülve és lelkesen végezhesse munkáját. Kívánom, hogy szívünk ugyanabban a ritmusban dobogjon minden munkával töltött napon, köszönhetően az egyedülálló vállalati kultúránknak.”- mondja Šárka Volejníková, a CEE és a DACH régió HR vezetője.

Šárka Volejníková (33) a szociálantropológiát, a közpolitikát és HR-t tanult, mindezt a HR menedzsmentre és a szervezetek irányítására összpontosítva. Több hónapig a cseh Zásilkovna HR-vezetője volt, ezt megelőzően pedig a Konica Minolta cég vezetői pozíciójában dolgozott. Szabadidejében szeret utazni, kertészkedni és jachtozni.

„A Packeta csoport tervei és céljai ismét nagyon ambiciózusak az idei évre. Célunk, hogy jelentősen megerősödjünk a külföldi piacokon, és továbbra is teljesítsük elképzeléseinket, miszerint az e-kereskedelmi szektor globális platformja lehetünk. Úgy gondolom, hogy Bára és Šárka segítenek ennek a célnak a megvalósításában. Örülök annak is, hogy a cégcsoport vezető pozíciójit két nő fogja elfoglalni. A sokszínűség nagyon fontos célunk. Értékeink és céljaink teljesítéséhez pedig fontosnak tartom a különféle kreatív csapat munkát, amelyek mind jobb eredményekhez vezetnek. „- mondja a Zásilkovna alapítója és a Packeta vezérigazgatója Simona Kijonková.

Simona Kijonková
A Packeta Group alapítója és vezérigazgatója


Megosztás:

Szekció