Blog

Nyári akció

2023. 06. 19. 13:37

Csomagok egymás között – a Packeta applikáció segítségével

Csomagküldés egyszerűen, pár lépésben a Packeta appon keresztül. Ha még nincs appod, töltsd le most és küld max. 5 kg-os csomagod bármely belföldi Z-Pont átvevőhelyre vagy Z-BOX csomagautomatába, akár 999 Ft- ért a PNYAR23 kupon használatával..

Z-BOXon keresztül adnál fel csomagot? Már erre is van lehetőséged a következő módón:

Csomagfeladás lépései:
 1. Töltsd le a Packeta mobilalkalmazás legújabb verzióját.
 2. Csomagold be a feladásra szánt csomagot – ideális esetben egy kartondobozba.
 3. Rögzítsd a csomagot az applikációban a „Csomag feladása” gombra kattintva. Miután kifizetted a feladás díját, kattints a „Tovább a csomagokhoz” gombra.
 4. Itt kattints a „Csomagfeladás” gombra és válaszd a „Z-BOXból” opciót.
 5. Ekkor megjelenik egy 6 számjegyű jelszó, amelyet írj olvashatóan a csomagra. Ha a csomag futártasakba van csomagolva, használj tartós filctollat, vagy írd a jelszót egy cetlire és ragaszd a csomagra átlátszó ragasztószalaggal.
 6. Mielőtt a Z-BOX felé indulnál, keresd meg az app „Csomagpontok” menüjében (tűs piktogram) a legközelebbi Z- BOX-ot, és ellenőrizd le, hogy van-e szabad kapacitása.
 7. Most már elindulhatsz a Z-BOXhoz.
 8. A Z-BOXhoz érve győződj meg arról, hogy mobilinterneted be van kapcsolva és engedélyezted a Bluetooth, illetve a helymeghatározási szolgáltatásokat.
 9. Az alkalmazás ezután automatikusan csatlakozik az előtted álló Z-BOXhoz.
 10. A „Rekesz kiválasztása” gombra kattintva tekintsd meg a jelenleg elérhető rekeszeket és válaszd ki a csomagod méretének megfelelőt. Ezután kattints az alkalmazásban a „Rekesz nyitása” gombra.
 11. Helyezd be csomagod a Z-BOXba, majd csukd be a rekesz ajtaját. Ezt a lépést erősítsd meg a „Csomag behelyezve” gombra kattintva is.
 12. Majd erősítsd meg még egyszer a sikeres feladást. Már kész is vagy!

Megosztás:

Szekció