Blog

Óvakodj a csaló fizetési felületektől

2022. 01. 27. 15:14

Felhívjuk figyelmed, hogy a közelmúltban gyanús tevékenységet észleltünk bizonyos fizetési felületeknél (moneyget.shop), amelyek jogtalanul használva a Packeta nevet és logót próbálják megszerezni adataid. Ez egy olyan csalási technika, amely során az csaló fizetési felület megpróbál rávenni arra, hogy személyes adatokat, például hitelkártyád/bankkártyád PIN-kódját vagy ellenőrző kódját add meg online vásárláskor, annak érdekében, hogy pénzt tulajdonítson el számládról.

A Packeta nem használja az említett fizetési felületet!

Az utánvétet és a csomagszállítás díját továbbra is biztonságosan rendezheted mobilalkalmazásunkon vagy online fizetési linkünkön keresztül, amely felé automatikusan irányítunk át szolgáltatásaink igénybevétele során.

Ne fedd fel személyes adataid

Javasoljuk, hogy ne adj meg semmilyen személyes adatot az említett fizetési felületen, és ne használd online vásárlásra vagy átutalásra az adathalász-támadások elkerülése érdekében.

Óvakodj a megtévesztő reklámoktól!

Tartsd biztonságban személyes adataid. Ha a jövőben bármi gyanúsat észlelsz, kérjük vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Hálásak leszünk minden olyan információért, amely a csalók kézre kerítéséhez vezethet.


Megosztás:

Szekció