Blog

A Csomagküldő.hu ezentúl új néven – Packeta-ként érhető el

2021. 07. 28. 12:30

Ezúton szeretnénk Önt tájékoztatni, hogy vezetői döntés értelmében a Csomagküldő.hu Kft., amely a cseh központú, nemzetközi Packeta Group tagja, fokozatosan a Packeta név használatára tér át. A névváltás eredményeként a hivatalos dokumentumokban Packeta Hungary Kft. néven, míg a mindennapi kommunikáció során és a marketinganyagokon Packeta néven fogunk szerepelni.

Bízunk benne, hogy a Packeta név alatt tovább erősíthetjük szerepünket a logisztika területén egy olyan vállalatcsoport keretein belül, mely egyre jelentősebben vesz részt a nemzetközi piacon is.

„Célunk, hogy mi legyünk a legjobb választás. Minden csomag képes arra, hogy boldoggá tegye a címzettet és a feladót is. Ezért arra törekszünk, hogy a legpozitívabb ügyfélélményt nyújtsunk mind partnereink, mind ügyfeleik számára, melyhez a technológiai fejlesztéseink is nagyban hozzájárulnak.” – mondta Simona Kijonková – alapító és vezérigazgató

A cégnév változás mellett e-mail címünk is módosul: a @csomagkuldo.hu helyett, a továbbiakban @packeta.hu-n leszünk elérhetőek az Önök számára.

A korábban megszokott Csomagküldő.hu matricával elllátott átvevőhelyeink, ezentúl Packeta jelzéssel leszenk megtalálhatóak.


Megosztás:

Szekció