Blog

Packeta Group számokban

2020. 11. 27. 12:40

A Packeta Group , melynek a Csomagküldő.hu is tagja, az idei év első 9 hónapja alatt, körülbelül 20 milliárdos bevételt ért el, mely év az évhez összehasonlításban 121%-os növekedést jelent a cégcsoport számára. A szállított csomagok száma pedig meghaladta a 23,5 millió darabot, amely év az évhez összehasonlításban 107%-os növekedést jelent. A Packeta Group nagy növekedést ért el az elmúlt időszakban az átvevőhelyek számát tekintve is. Magyarországon jelenleg 575 átvevőhelyünk van, míg cégcsoport szinten több mint 5800. Előrejelzéseink alapján az év végére mintegy 34,5 milliárdos bevételt és körülbelül 42 millió csomagmennyiséget is elérhet a cégcsoport.

A Packeta Group minden tagja nagyban hozzájárult az említett sikerekhez. Szlovák, lengyel, német és román testvérvállalataink több mint 100%-os növekedést értek el, akár csak a Csomagküldő.hu hazánkban.

A Csomagküldő.hu Kft. egy 2015 óta folyamatosan feljődő cég, mely jelenleg egy COVID helyzettel kiegészített karácsonyi szezonnak néz elébe. Ezen tényezők hatására pedig kiemelkedően magas csomagszámokal operál és mindeközben folyamatosan fejleszti szolgáltatásait. Ebben az évben 2 új depót is nyitottunk, Szeged és Debrecen városaiban, ezzel is elősegítve az említett fejlődést.

A Packeta Group, és az általa korábban felvásárolt Trayto vállalat (aki az automatizációk fejlesztésében jártas), egymással karöltve dolgozik azon, hogy még egyszerűbbé és gyorsabbá tegye a csomagszállítás folyamatait. Idei egyik nagy büszkeségünk az USA-ba történő szállítás lehetővé tétele a FedEx futárszolgálattal. Ezen felül szeptember végén mutatta be a cégcsoport a Z-BOX-okat, melyek érintésmentesek, napelelemmel működőek és mobil alkalmazással vezérelhetőek. Igazán egyedülálló eszközök ezek, amelyek tervek szerint a jövő évben elérhetővé válnak Szlovákiában, Romániában illetve hazánkban is.


Megosztás:

Szekció