Blog

Akció webáruházak számára

2021. 11. 30. 8:58

A Packeta e-kereskedelmi digitális platformja több, mint 70 futárszolgálathoz biztosít Önnek hozzáférést Európában, az USA-ban és az Emirátusokban. Folyamatosan növekvő hazai átvevőhely hálózatunk is immár több, mint 800 átvevőhelyből áll. Mindezt új, hétről hétre növekvő Z-BOX csomagautomata hálózatunk egészíti ki.

Csomagküldés átvevőhelyre:

AKCIÓ – Z-PONT: Adja fel a csomagjait átvevőhelyeink bármelyikén nettó 550 Ft-ért és küldje ezen az áron, bármelyik belföldi átevőhelyünkre.

AKCIÓ – DEPÓ: Adja fel a csomagjait depóink bármelyikén nettó 470 Ft-ért és küldje ezen az áron, bármelyik belföldi átevőhelyünkre.

A kedvezmény standard méretű csomagokra vonatkozik 0-5 kg között, melyek oldalának összege max. 120 cm és egy oldalának hossza pedig max. 70 cm.

Az AKCIÓ – Z-PONT és az AKCIÓ – DEPÓ kedvezmények együttesen nem vehetők igénybe. A fenti díjak már tartalmazzák az útdíj és az üzemanyag felár költségét.

Csomagküldés házhoz szállítással:

AKCIÓ – HD: Adja fel a csomagjait akár nettó 990 Ft-ért és küldje ezen az áron házhoz szállítással belföldön bárhova. Egyedi árajánlatért írjon nekünk a sales@packeta.hu-ra.

A díjak a depós feladásra vonatkoznak. Amennyiben csomagját Z-pontjaink egyikén adja fel, úgy 120 Ft felár kerül a csomagokra felszámításra! A fenti díjak már tartalmazzák az útdíj és az üzemanyag felár költségét.

Az AKCIÓ visszavonásig érvényes és egyéb kedvezménnyel nem összevonható.

Regisztráljon még ma vagy keresse fel sales csapatunkat a sales@packeta.hu e-mail címen és használja ki kedvező ajánlatainkat.

A szállítható csomagok tömeg – és mérethatárai a következők:

  • A Csomag maximális súlya: 10 kg
  • A Csomag legkisebb mérete: 10 x 7 x 1 cm
  • A Csomag maximális mérete: a három oldal össz. mérete: 150 cm (pl. 60x50x40), egyoldali hossza max. 120 cm.

„Standard Csomag“: a Csomag három oldal össz. mérete nem haladja meg a 120 cm-t és/vagy a Csomag leghosszabb oldala nem hosszabb, mint 70 cm, valamint a Csomag súlya nem haladja meg az 5 kg-ot.

„Méreten felüli Csomag”: az a nem standard paraméterekkel rendelkező Csomag, amelynek az egyik oldal hossza meghaladja a 120 cm-t és/vagy a Csomag oldalainak összege meghaladja a 150 cm-t (pl. 60 × 60 × 40 cm) és/vagy összsúlya a 10 kg-ot.


A Packeta-ról:

A Packeta nem pusztán egy logisztikai szolgáltató, hanem egy az e-kereskedelem számára létrehozott globális, digitális platform. Fő partnereink a magyar és külföldi webáruházak, fő profilunk pedig a 10 kg alatti csomagok belföldi és nemzetközi szállítása. Cégünk nem csak házhozszállítást kínál több mint 70 futárszolgálattal együttműködve Európában, az USA-ban és az Emirátusokban, de több mint 800 pontból álló átvevőhely hálózatot is üzemeltet Magyarországon!

Cégünk komplex logisztikai szolgáltatást nyújt webáruházának:

  • Csomagküldés házhoz és átvevőhelyre, illetve új Z-BOX csomagautomatáinkba
  • Nincs elvárt csomagmennyiség és min. elköteleződési idő
  • Szállítás 31 európai országba és az USA-ba, valamint az Emirátusokba
  • Több mint 70 futárszolgálattal dolgozunk együtt
  • Több mint 8.000 saját átvevőhely és több mint 92 000 partner átvevőhely Európa szerte
  • Több mint 750 átvevőhely Magyarországon

Megosztás:

Szekció