Blog

Új pénzügyi igazgató a Packeta Groupnál

2021. 12. 01. 14:11

David Soukup lett a Packeta Group pénzügyi igazgatója

David Soukup pénzügyi igazgatóként (CFO) csatlakozott a Packeta Group-hoz. Ebben a pozícióban a felsővezetői csapat tagjaként részt vesz a Packeta stratégiai döntéseiben és irányításában is egyaránt. Pénzügyi igazgatóként a pénzügyi és beszerzési részlegek irányításáért felel a csoport ambiciózus növekedési terveinek megvalósítása érdekében. Korábban a LINET Group kereskedelmi vezérigazgatói pozícióját töltötte be (A LINET Group a kórházi és ápoló ágyak egyik meghatározó európai gyártója).

„David a Packetához nagy tapasztalattal rendelkezik üzleti, pénzügyi és tanácsadói területen, a nemzetközi vállalatoknál betöltött vezetői pozícióiból fakadóan. Biztos vagyok benne, hogy a csapat értékes tagja lesz, és segíteni fog tudni nekünk a csoport további terjeszkedésével és növekedésével kapcsolatos terveink megvalósításában. A Packeta további kihívásokkal és nagymértékű növekedéssel néz majd szembe, különösen külföldön, így a csoport pénzügyi területére e tekintetben nagyobb kihívások várnak. A Packeta emellett nagyobb figyelmet fordít majd a lehetséges további felvásárlásokra is.” – mondta Simona Kijonková, a Packeta Group vezérigazgatónője és a Zásilkovna alapítója

„Nagyon örülök, hogy a Packeta csapatának tagja lehetek, és hogy hozzájárulhatok a vállalat növekedési ambícióinak megvalósításához. Már nagyon várom a közös munkát és az összes kihívást, amit egy ilyen gyorsan növekvő cégcsoport jelent” – mondta David Soukup, a Packeta új pénzügyi igazgatója.

David Soukup korábban olyan vállalatoknál dolgozott vezetői pozíciókban, mint a LINET Group, a United Technologies és a Volvo Group, valamint a McKinsey & Company tanácsadó cég. Szabadidejét főként családjával tölti, szívesen utazik, teniszezik, kerékpározik és síel.

Idén a Packeta csoport 5,2 milliárd CZK forgalmat és 75 millió küldeményt tervez, mindezt 84 milliárd CZK összértékben.


Megosztás:

Szekció