Blog

Új szállító partnerek Horvátországban és Dániában

2021. 03. 26. 13:39

Remek hírünk van az Ön számára! 2021. március 29-től két új szállítópartnerünkkel is küldeti csomagjait Horvátországba és Dániába! Horvátországban az Overseas Express-szel, míg Dániában a DAO-val bővítjük a kínálatunkat. Elemzéseink alapján mindkét szállító magas színvonalú szolgáltatást nyújt, ráadásul ügyfelei átvevőpontokra is kérhetik a kézbesítést!

Horvátország: HR Overseas Express HD/PP

Az Overseas Express a második legjobb szállítónak számít a horvát e-kereskedelmi piacon (B2C), ezért különösen előnyös alternativa a csomagküldésre!

A horvát DPD-vel összehasonlítva, mely szintén partnerünk, nem csak olcsóbb, hanem több mint 400 saját átvevőpontot is kínál, ráadásul plusz felár nélkül szállítanak Dalmáciába, akár Dubrovnik területére is!
Mindemellett csomagja címkéjét személyes megjegyzéssel is elláthatja!

Dánia: DK DAO HD/PP

A dán DAO rendhagyó szállítási rendszert alkalmaz: kizárólag éjszaka szállít, és az ügyfelek csaknem 100%-nak reggelre kézbesítik a csomagjaikat. Lehetővé teszik a kézbesítést postaládába, vagy közvetlenül az ügyfél ajtaja elé. Emiatt házhozszállítással csak olyan 3kg-ig terjedő súlyú csomagok küldhetőek, melyek egy oldala legfeljebb 40cm.

Azonban ha a DAO szállító átvevőpontjaira szeretné eljuttatni ügyfelei csomagjait, lehetősége van 10-kg-ig terjedő súlyú, legfeljebb 60 cm oldalméretű csomagok küldésére.

Az új szolgáltatások 2021. március 29-én kerülnek fel weboldalunkra illetve teljes árajánlatunkba.


Megosztás:

Szekció