Blog

Új szállítópartnerek folyamatosan bővülő szolgáltatáspalettánkban

2020. 10. 22. 7:09

Folyamatosan dolgozunk szolgáltatásaink fejlesztésén, nemcsak Magyarországon, hanem külföldön is. Legfőbb prioritásunk a szállítás minősége, gyorsasága, és a csomagfeladás egyszerűsége. Az alábbiakban megosztjuk Önökkel a román Sameday és a görög Taxydromiki szállítókkal kapcsolatos információkat.

Romániában sikerült még egy erős partnert szereznünk, a román Sameday szállítót, amellyel a csomagjait a vásárló címére küldheti. Csomagjait a feladástól számított 2-3 napon belül kézbesítjük, már 1049 Ft-tól (+ ÁFA)!


Új, még előnyösebb szállítási módot kínálunk Önnek Görögországba. A Taxydromiki szállítópartnerünknek köszönhetően a csomagjait a vásárló címére a feladást követő 2-4 napon belül, már 1439 Ft-tól (+ÁFA) kézbesítjük. A biztosítás díját 400 EUR értékig a szállítási díj magába foglalja.

A szállító további előnye, hogy háromszor kísérelik meg a csomag kézbesítését. Ha a címzett a harmadik alkalommal sem tudja átvenni, a csomagot egy közeli csomagpontra szállítjuk, ahol a neki megfelelő időben veheti át 10 napig.

A Taxydromiki szállítóval 2020. október 26-tól küldheti csomagjait.


A továbbiakban 2 visszaküldési cím megváltozásásról szeretnénk tájékoztatni

Új visszaküldési cím Görögországból

Packeta International
ID – eshop
Geniki Taxydromiki hub Thessaloniki
Esoteriki Periferiaki (Internal Ring Road)
Thesi Dialogis OSE – Parodos Sof.Venizelou
54628 Thessaloniki

Az új cím 2020. október 26-tól lép életbe, míg a régi cím 2020. november 16-ig lesz érvényes. A változásnak köszönhetően a visszaküldés jelentősen költséghatékonyabb lesz ügyfelei számára. További információkat a weboldalunkon, a Visszacsomag menüpont alatt talál.

Új visszaküldési cím Bulgáriából

ECONT/PACKETA (COLETARIA.RO) 
ID e-shop 
Todor Ikonomov No.213 
7000 g.k. Charodeyka – north 
Ruse 
Bulgaria 

Az új cím 2020. október 12-től lépett életbe, míg régi cím 2020. október 31-ig lesz érvényes. További információkat a weboldalunkon, a Visszacsomag menüpont alatt talál.


Megosztás:

Szekció