Blog

Új widget 2021. augusztus 1-től

2021. 07. 08. 11:19

Korábban bemutattuk Önöknek új átvevőhely kereső widgetünket, melyet számos partnerünk implementált már webáruházába. Amennyiben Ön még nem tette meg, szeretnénk emlékeztetni, hogy a korábban használt 5-ös verzió automatikusan átállásra kerül 2021. augusztus 1-től, az új 6-os verzióra.

Miért érdemes az új, 6-os verziót használni?
Az új verzió funkciói jobbak, a widget 5-ös verziójához képest nagyobb teljesítményű és felhasználóbarátabb. Ráadásul folyamatosan fejlesztjük a visszajelzések alapján, ezáltal javítva és módosítva a felhasználók igényeinek és kívánságainkat megfelelően.

A widget funkcióit részletesen bemutató korábbi cikkünk ide kattintva érhető el.

A Widget 5. Verziója 2021. július 31-ig lesz elérhető

Hogyan implementálja a webáruházába a Widget v6 verzióját?
A folyamat függ attól, hogy szeretné-e használni a szerződött partnereink átvevőpontjait.

  • Igen, szeretném használni!  Implementálhatja a webáruházába a Packeta library.js-en keresztül. Az implementációs kézikönyv ide kattintva érhető el.
  • Nincs szükségem ezekre az átvevőpontokra.  Két lehetősége van: implementálhatja azonnal a 6-os widgetet, ezáltal rögtön használhatja az új verzió nyújtotta előnyöket, vagy várhat 2021. augusztus 1-ig, amikor sor kerül az automatikus átállásra.

Változtassa meg az URL-t az alábbiak szerint:

Tipp: Az implementáció során javasoljuk a library.js használatát az összes funckió eléréséhez, mivel a konfigurátor nem támogat bizonyos funkciókat.

Hogyan implementálja a Widget v6 verzióját?
Technikai dokumentáció ide kattintva érhető el.

Hasznos, ha tudja!

A 6-os verzió implementációja során a színbeállítás lehetősége megszűnik, ezért törlésre kerül a partnerfelületből az a gomb, mely a szerkesztőhöz vezet és a színbeállítások konfigurálását lehetővé teszi. Az ügyfél, bármely webáruházban is böngészik, könnyen felismerheti és megkülönböztetheti a szolgáltatást.

Ha úgy dönt, hogy nem várja meg a július végi automatikus átállást, és most próbálja ki az új verziót, hálásak lennénk, ha megosztaná velünk a tapasztalatait, visszajelzéseit, tippjeit a funkciókkal kapcsolatban. Javaslatait a hu.widget.support@packeta.com e-mail címre várjuk!


Megosztás:

Szekció