Blog

Új widget – Mikortól kerül bevezetésre és milyen előnyei vannak?

2021. 05. 14. 9:58

Márciusban bemutattuk az új átvevőhely keresőnket, melyet számos ügyfelünk már implementált a webáruházába. Ha még nem tette meg, most rögtön kipróbálhatja ezt az újdonságot!

Az automatikus átállás a már jól ismert 5-ös verzióról az új verzióra 2021. augusztus 1-jén kerül sor.

Miért érdemes az új, 6-os verziót használni?
Az új verzió funkciói jobbak, a widget 5-ös verziójához képest nagyobb teljesítményű és felhasználóbarátabb. Ráadásul folyamatosan fejlesztjük a visszajelzések alapján, ezáltal javítva és módosítva a felhasználók igényeinek és kívánságainkat megfelelően.

Lehetséges a szállítópartnerekre szűrni a térképen
Sikerült lefejlesztenünk egy új funkciót: az új verzió használata során lehetősége van a szállítópartnerekre szűrni a térképen. Ennek köszönhetően ügyfele választhat például a szlovén DPD átvevőpontjai közül.

Továbbfejlesztett szűrő az átvevőhelyek kiválasztására
Az új, 6-os verzióban lehetősége van szűrni az átvevőpontok rendelkezésre álló kapacitása szerint, vagy akár el is rejtheti az adott pillanatban teli kapaictású átvevőpontokat.

Szerződött partnereink átvevőpontjai
Partnereink átvevőpontjai már elérhetőek a keresőnkben. Az átvevőpontok hálózata több ezer új lehetőséget jelent külföldi ügyfelei számára.

24 európai nyelv
Lehetőség van 24 különböző európai nyelv kiválasztására, mely a nem cseh anyanyelvű ügyfelek számára praktikus lehet.

Optimalizált felület
Javítottuk a mobileszközökön és tableteken való megjelenítést, valamint a teljesítményt is. Ennek köszönhetően a Widget v6 gyorsabb, mint az előző verziók.

A Widget 5. Verziója 2021. július 31-ig lesz elérhető

Hogyan implementálja a webáruházába a Widget v6 verzióját?
A folyamat függ attól, hogy szeretné-e használni a szerződött partnereink átvevőpontjait.

  • Igen, szeretném használni!  Implementálhatja a webáruházába a Packeta library.js-en keresztül. Az implementációs kézikönyv ide kattintva érhető el.
  • Nincs szükségem ezekre az átvevőpontokra.  Két lehetősége van: implementálhatja azonnal a 6-os widgetet, ezáltal rögtön használhatja az új verzió nyújtotta előnyöket, vagy várhat 2021. augusztus 1-ig, amikor sor kerül az automatikus átállásra.

Változtassa meg az URL-t az alábbiak szerint:

Tipp: Az implementáció során javasoljuk a library.js használatát az összes funckió eléréséhez, mivel a konfigurátor nem támogat bizonyos funkciókat.

Hogyan implementálja a Widget v6 verzióját?
Technikai dokumentáció ide kattintva érhető el.

Hasznos, ha tudja!

A 6-os verzió implementációja során a színbeállítás lehetősége megszűnik, ezért törlésre kerül a partnerfelületből az a gomb, mely a szerkesztőhöz vezet és a színbeállítások konfigurálását lehetővé teszi. Az ügyfél, bármely webáruházban is böngészik, könnyen felismerheti és megkülönböztetheti a szolgáltatást.

Ha úgy dönt, hogy nem várja meg a július végi automatikus átállást, és most próbálja ki az új verziót, hálásak lennénk, ha megosztaná velünk a tapasztalatait, visszajelzéseit, tippjeit a funkciókkal kapcsolatban. Javaslatait a hu.widget.support@packeta.com e-mail címre várjuk!


Megosztás:

Szekció