Packeta csomagpontok

Magyarországon

Csomagpont keresése

Átvevő-és feladó helyek

Keresd meg a legideálisabb Packeta csomagpontot, legyen bárhol is hazánkban: Dél-Dunántúl,Nyugat-Dunántúl,Közép-Dunántúl,Észak-Alföld,Észak-Magyarország,Dél-Alföld vagy Közép-Magyarország .

Ismerje meg jobban a Packeta csomagpontjait

  • Szinte minden sarkon megtalálhatóak

  • A küldemény átvétele jelszóval lehetséges

  • A legnépszerűbb szállítási mód

  • Fizetés készpénzzel vagy kártyával közvetlenül az átvevőhelyen

  • Környezettudatos szállítás

  • Nyitvatartás éjjel-nappal

  • Csomagátvétel applikációval

  • Online fizetés a Packeta mobilalkalmazásban

Hogyan küldhet csomagot? Nagyon egyszerű!

A Packeta az egyszerű csomagküldés szinonimája. Nem tudja, mit tegyen? Tekintse meg alábbi útmutatóinkat, vagy keresse fel ügyfélszolgálati oldalunkat.

Amit nem szabad kihagyni

Hírek

Új szállítópartner Szlovéniában

Szlovéniába is küld csomagot? Akkor jó hírünk van az Ön számára: 2023.07.31-től már az Express One is választható lesz webáruháza számára, szlovéniai házhozszállítás, illetve csomagpontra történő kézbesítés alkalmával. Milyen feltételeket kínál az Express One? utánvétes csomagküldés max. 700 EUR-ig csomagérték biztosítás max. 700 EUR-ig rugalmas kézbesítés – a csomag átirányítható egy másik címre vagy csomagpontra

2023. 09. 20. 11:46

További információ
Megújult Packeta applikáció

Milyen újdonságok érkeztek az applikációba? Átvevőhelyek értékelése A Packeta valamelyik átvevőhelyén vette át csomagját? Írja meg nekünk, hogy mi a véleménye a csomagpontról. Értékelheti a szolgáltatás gyorsaságát, megközelíthetőségét, valamint tippet is adhat szolgáltatásaink fejlesztése érdekében. Nagyon köszönjük visszajelzését, hiszen ez segít minket a folyamatos fejlődésben. Hogyan működik?Az átvevőhely értékelésére vonatkozó felhívás közvetlenül az alkalmazás főoldalán

2023. 09. 20. 11:46

További információ

Nem találta meg, amire kíváncsi volt? Tekintse meg GYIK-ünket.

Ezen az oldalon gyűjtöttük össze a leggyakrabban ismételt kérdéseket és válaszokat, reméljük itt minden kérdésére választ talál.