Legyen tagja a
Packeta csapatának!

Az egyik dolog, ami a Packeta-át különlegessé teszi, az a vállalati kultúra. Ez pedig elsősorban a klassz csapatnak köszönhető. Nálunk a tapasztalt seniorok együtt dolgoznak a pörgős juniorokkal, akik tökéletesen kiegészítik egymást a projektekben és együtt úsznak az e-kereskedelem tengerén.

5 ok amiért a Packeta lehet az álommunkahely

Még több a Packeta-ról
Dinamikusan fejlődünk

Ha szeretne sokat tanulni és gyorsan fejlődni a szakmájában, jobb vállalatot nem is találhat.

Közös vezérelvek

A tapasztalt kollégák segítik az újonan csatlakozókat, együttműködünk, együtt ünnepeljük a sikereket és konsruktívan kezeljük a kudarcokat.

Digitális vállalkozás

Ez azt jelenti, hogy folyamatosan új technológiákkal dolgozunk és gond nélkül működünk az online térben. Szóval a home office lehetőség az irodai munka esetében egyértelmű!

Globálisan működünk

Az üzleti utak során megismerhetőek a Packeta Group más országokban működő vállalatai is.

Valódi csapatszellem

Vállalati kultúránk nem csak egy üres frázis. Együtt bulizunk, együtt járunk csapatépítőkre és együtt sportolunk. Persze csak akkor, ha éppen nincs járvány...

A Packeta

Cégünk egy cseh anyavállalatú, logisztikai cégcsoport tagja, melyet 2010-ben Simona Kijonková alapított.
Kik vagyunk
Startup Globális Platform

Startupból globális digitális platform

A Packeta Group név alatt megtalálhatók vagyunk nem csak Magyarországon, de Csehországban, Szlovákiában, Németországban, Lengyelországban, Romániában, sőt még az Egyesült Arab Emirátusokban is! A világ több, mint 30 országába szállítunk csomagokat. Szolgáltatásunk kulcsfontosságú részét képezik az átvevőhelyek, ahol az ügyfelek kényelmesen átvehetik a webáruházakban rendelt termékeiket. Csak Magyarországon több mint 700 átvevőhelyünk van, cégcsoport szinten több mint 7000 és 30 000 webshoppal működünk együtt. Célunk, egy globális digitális logisztikai platformmá válni, amely az egész világon biztosít kényelmes csomagszállítást.
34,7 milliárd Ft
Profit cégcsoport szinten
2010
Alapításéve
85
Munkavállalók száma
32 év
Munkavállalók átlagos életkora
4 %
Munkavállalók fluktuációja

Hogyan történik a
kiválasztási folyamat?

01

Szabad pozíciók
Megtalálta az álommunkát? Akkor csak kattintson a Jelentkezés-re és külddje el nekünk az önéletrajzát.

02

Várjon a visszajelzésünkre
Jelentkezése a HR-osztályunkra érkezik, ahol minden agyagot részletesen átnézünk, ezért kérjük adjon nekünk legalább 14 napot a válaszra.

03

Megbeszéljük a találkozót
Amint megvannak a megfelelő jelöltek, beizzítjuk a vonalat és telefonon értesítjük őket. Általában rögtön egyeztetünk egy személyes, vagy online találkozót.

04

Face to face találkozás
A találkozón jelen lesznek a kollégák a HR-osztályról, illetve az Ön (feltételezhető) felettese és néhány kollégája is. Készüljön kérdésekkel és nyugodtan érdeklődjön bármiről! Ráadásul megkóstolhatja a nagyon finom kávénkat is!

05

Üdvözlünk a csapatban
Amennyiben egyeznek az érdekeink, akkor kezdődhet is a jókedélyű közös munka.

Hírek

Webáruházat üzemeltet és a hazai piac mellett külföldre is terjeszkedne?

Jó helyen jár. A Packeta hazánk mellett további 33 országba juttathatja el termékeit a külföldi vásárlók számára. Ráadásul az utóbbi időszak magas EUR és USD árfolyamból adódó esetleges negatív hatásokat is ellensúlyozhatja a külföldi piacokról származó extra bevétellel. Hozza ki a maximumot a kedvezőtlen gazdasági helyzetből, exportáljon kedvező szállítási feltételekkel a Packeta-val. A gazdasági változások

2023. 01. 10. 15:02

További információ
Új gyűjtőcsomag kód formátum

Tájékoztatjuk, 2023.01.16-tól megváltozik a gyűjtőcsomagokon (szállítóleveleken) szereplő kódok formátuma. Ezek olyan nagyméretű dobozok, amelyekbe az egyes csomagok kerülnek, és amelyeket a depóinkba és átvételi pontjainkra történő szétosztáshoz használunk. Mi változik pontosan és miért? A nyilvános csomagkódok jelenlegi formáját (pl. D12345678) felváltja egy új kódforma, amely kompatibilis az új logisztikai rendszerünkkel, és elegendő egyedi kódot biztosít

2023. 01. 10. 9:29

További információ