Legyen tagja a
Packeta csapatának!

Az egyik dolog, ami a Packeta-át különlegessé teszi, az a vállalati kultúra. Ez pedig elsősorban a klassz csapatnak köszönhető. Nálunk a tapasztalt seniorok együtt dolgoznak a pörgős juniorokkal, akik tökéletesen kiegészítik egymást a projektekben és együtt úsznak az e-kereskedelem tengerén.

5 ok amiért a Packeta lehet az álommunkahely

Még több a Packeta-ról
Dinamikusan fejlődünk

Ha szeretne sokat tanulni és gyorsan fejlődni a szakmájában, jobb vállalatot nem is találhat.

Közös vezérelvek

A tapasztalt kollégák segítik az újonan csatlakozókat, együttműködünk, együtt ünnepeljük a sikereket és konsruktívan kezeljük a kudarcokat.

Digitális vállalkozás

Ez azt jelenti, hogy folyamatosan új technológiákkal dolgozunk és gond nélkül működünk az online térben. Szóval a home office lehetőség az irodai munka esetében egyértelmű!

Globálisan működünk

Az üzleti utak során megismerhetőek a Packeta Group más országokban működő vállalatai is.

Valódi csapatszellem

Vállalati kultúránk nem csak egy üres frázis. Együtt bulizunk, együtt járunk csapatépítőkre és együtt sportolunk. Persze csak akkor, ha éppen nincs járvány...

Legfrisebb állásajánlatok

Z-BOX szerviztechnikus

Ügyfélszolgálati munkatárs

Csomagkezelő

Lovebrand-et teremtünk.

Csatlakozna?

Ismeri a közhelyes dinamikusan fejlődő vállalkozás kifejezését? A mi esetünkben a dinamikus gyenge kifejezés! 2020-ban 121%-kal növekedtünk, és dupla annyi csomagot szállítottunk ki, mint az előző évben. Idén 68 milliárd forintos árbevételt szeretnénk elérni, és 65 millió csomagot kiszállítani. Ehhez pedig lelkes emberekre van szükségünk, akikkel együtt érhetjük el céljainkat.

Összes állásajánlat

A Packeta

Cégünk egy cseh anyavállalatú, logisztikai cégcsoport tagja, melyet 2010-ben Simona Kijonková alapított.
Kik vagyunk
Startup Globális Platform

Startupból globális digitális platform

A Packeta Group név alatt megtalálhatók vagyunk nem csak Magyarországon, de Csehországban, Szlovákiában, Németországban, Lengyelországban, Romániában, sőt még az Egyesült Arab Emirátusokban is! A világ több, mint 30 országába szállítunk csomagokat. Szolgáltatásunk kulcsfontosságú részét képezik az átvevőhelyek, ahol az ügyfelek kényelmesen átvehetik a webáruházakban rendelt termékeiket. Csak Magyarországon több mint 2 349 átvevőhelyünk van, cégcsoport szinten több mint 46 000 webshoppal működünk együtt. Célunk, egy globális digitális logisztikai platformmá válni, amely az egész világon biztosít kényelmes csomagszállítást.

34,7 milliárd Ft
Profit cégcsoport szinten
2010
Alapításéve
2 200
Munkavállalók száma
33 év
Munkavállalók átlagos életkora
4 %
Munkavállalók fluktuációja

Hogyan történik a
kiválasztási folyamat?

01

Szabad pozíciók
Megtalálta az álommunkát? Akkor csak kattintson a Jelentkezés-re és külddje el nekünk az önéletrajzát.

02

Várjon a visszajelzésünkre
Jelentkezése a HR-osztályunkra érkezik, ahol minden agyagot részletesen átnézünk, ezért kérjük adjon nekünk legalább 14 napot a válaszra.

03

Megbeszéljük a találkozót
Amint megvannak a megfelelő jelöltek, beizzítjuk a vonalat és telefonon értesítjük őket. Általában rögtön egyeztetünk egy személyes, vagy online találkozót.

04

Face to face találkozás
A találkozón jelen lesznek a kollégák a HR-osztályról, illetve az Ön (feltételezhető) felettese és néhány kollégája is. Készüljön kérdésekkel és nyugodtan érdeklődjön bármiről! Ráadásul megkóstolhatja a nagyon finom kávénkat is!

05

Üdvözlünk a csapatban
Amennyiben egyeznek az érdekeink, akkor kezdődhet is a jókedélyű közös munka.

Hírek

Új címkenyomtatási formátum

Engedje meg, hogy bemutassunk egy a Partnerfelületén elérhető új funkciót – a címkék nyomtatásával kapcsolatban – amely a még gyorsabb csomagszállításhoz járul hozzá. 2023 június 1-től csak A6-os formátumban lesz lehetősége a külső szállítópartnereknek szóló címkék nyomtatására. Hadd foglaljuk össze Önnek, hogy miért és mit hoz ez a változás. Miért szükséges ez a változás?Jelenleg Partnerfelülete

2023. 05. 17. 12:12

További információ
Csomagküldés webáruházaknak már 700 Ft-tól

Webáruházat üzemeltetsz?Legyen üzleted még vonzóbb a Packeta kedvezményes kiszállításával, ezzel is növelve vásárlóid elégedettségét és piaci versenyelőnyöd! Cégünk a Packeta Group része, amely egy Csehországból indult, logisztikai szolgáltatásokat kínáló, nemzetközi cégcsoport. A Packeta kifejezetten a kis, jellemzően 10 kg alatti csomagok szállítására specializálódott. Cégcsoportunk jelen van Szlovákiában, Magyarországon, Csehországban, Romániában, Lengyelországban és Németországban. Az egyszerű,

2023. 05. 23. 10:54

További információ