Első lépések

Regisztrált a Packeta weboldalán és megkezdené a csomagfeladást? Tekintse meg tippjeinket rendszerünk használatával kapcsolatban vagy arról, hogy hogyan hívhatja fel vásárlói figyelmét az új szállítási lehetőségre.

A Packeta elindításának 3 lépése a webáruházában

Vágjunk bele!

„Sablon alapú” webáruház (pl. Shoptet) használata esetén a Packeta nagyon egyszerűen integrálható. Csak néhány kattintás az egész a webáruház kezelőközpontjában. Ha bonyolultabb, egyedi tervezésű webáruház-megoldással rendelkezik, akkor egy rendszergazda vagy programozó segíthet a megvalósításban. API segítségével rákapcsolódhat a Packeta rendszerére, és onnantól kezdve annak összes előnyét kihasználhatja! Számos lehetőséget kínálunk a rendszer testreszabására, hogy az tökéletesen megfeleljen webáruháza igényeinek.

Az átvevőhely-kereső csodákra képes

Nem „sablon alapú” webáruházat üzemeltet? Azt javasoljuk, adjon hozzá átvevőhely-keresőt widgetet. Vásárlói így könnyen megtalálják a legközelebbi átvevőhelyet. A kereső az átvevőhelyek szűrését is lehetővé teszi – például hétvégi nyitvatartás, kártyás fizetés lehetősége, akadálymentesség vagy szabad kapacitás alapján. Az átvevőhelyek adatait naponta frissítjük, így vásárlói mindig találnak egy igényeiknek megfelelő helyet.

Frissítse kosarát

Fűzzön rövid leírást a Packeta szállítási lehetőséghez. Például: „Kézbesítés a Packeta közeli átvevőhelyére” vagy „Megrendelését a kiválasztott átvevőhelyre kézbesítjük. Azonnal értesítjük SMS-ben és e-mailben, amint az áru átvehető”. Tüntesse fel a logót is, ami alapján a vásárló azonnal felismerheti a korábban megismert szállítót.

Tájékoztassa vásárlóit, hogy már elérhető a Packeta szolgáltatása!

3 tipp a webáruház szállítási lehetőségeinek bemutatásához

Tájékoztassa vásárlóit, hogy az Ön termékeit is átveheti a Packeta átvevőhelyein!

01

Adjon hozzá bannert a nyitólapjához

Tájékoztassa vásárlóit közvetlenül a webáruház nyitólapján, hogy a Packeta szolgáltatásával is kérheto megrendelt termékei kézbesítését. Így azonnal láthatják, hogy a piac kiemelkedő szolgáltatását kínálja, és lelkesen vetik bele magukat a vásárlásba!

Banner letöltése

02

Bízzon a pop-upban

Újdonságként kínálja webáruházában a Packeta szolgáltatását? Tájékoztassa erről vásárlóit, amint a weboldalára érkeznek. Egy előugró ablakkal felhívhatja figyelmüket arra, hogy áruháza új lehetőséget kínál. De milyen is legyen ez a pop-up?

A „Hogyan működik?” gombra kattintva megnyílik egy aloldal, amely a Packeta szolgáltatást ismerteti.

03

Hozzon létre egy aloldalt Packeta

Tájékoztassa vásárlóit a Packeta működéséről és arról, hogy gyors, kényelmes és egyszerű szolgáltatásról van szó. Vásárlói értékelni fogják, ha megismerhetik a kézbesítés folyamatát és a Packeta által kínált előnyöket. Erre a célra ideális megoldást kínál egy aloldal a "webaruhazneve.hu/packeta" címen.

Hogy megkönnyítsük a dolgát, összeállítottunk egy szöveget, amelyet egyszerűen átmásolhat. Egyszerűbb már nem is lehetne!

Hogyan működik a Packeta?

  • A kosárban kiválasztja a Packeta átvevőhelyére történő kézbesítést.

  • Az átvevőhely-keresőben megkeresi a legközelebbi átvevőhelyet. Hazánkban több mint 2 762 átvevőhely és számos több mint 1 058 Z-BOX önkiszolgáló csomagautomata közül választhat.

  • A megrendelés rendszerint 2 nap alatt megérkezik az átvevőhelyre.

  • Amint átvehető lesz, a Packeta e-mailben és SMS-ben tájékoztatást küld, feltüntetve az átvételhez szükséges jelszót is.

  • Az átvevőhelyen csupán a jelszót kell megadni. Bárkit megkérhet a csomag átvételére, csak a jelszót kell átadnia az illetőnek.

  • Az esetleges utánvétet közvetlenül az átvevőhelyen, készpénzben vagy kártyával fizetheti ki.

  • A Csomag nyomon követése részben ellenőrizheti, hogy éppen merre jár a csomagja.

  • A csomag átvételére 7 nap áll rendelkezésére.

  • Javasoljuk a Packeta mobilalkalmazás letöltését, amelyben nyomon követheti a csomag útját, 21 napra hosszabbíthatja a megőrzési időt, és az utánvétet is kifizetheti.

  • A Packeta az termékek visszaküldését is megkönnyíti: elég megadni a visszacsomagot a mobilalkalmazásban vagy az általunk a csomaghoz mellékelt címkét használni. Ezután csak leadja a csomagot a Packeta legközelebbi átvevőhelyén, és kész is!

Szeretné ismertebbé tenni webáruházát?

Hozzunk létre közös nyereményjátékot, olcsó szállítási napokkal, különleges ajánlattal vagy egyéb marketingeseménnyel! Csak szóljon, biztosan lesz egy jó ötletünk.

Marketing

Marketing-együttműködés