CSOMAGFELADÁS 0-24-BEN A HÉT MINDEN NAPJÁN

Küldje csomagjait Z‑BOXból hazánk mellett, Csehországba, Szlovákiába és Romániába

Teljes videó megtekintése

Papírmunka nélkül

Nincs szükség címke nyomtatására

Felejtse el a sorban állást és a felesleges papírmunkát. A Z-BOXon keresztül történő csomagfeladás 30 másodpercet vesz igénybe. Ráadásul a környezetet is kíméli, mivel nincs szükség címke nyomtatására. Emellett a napenergiával működő Z-BOX környezettudatos szállítási módot kínál.

Hogyan adhatja fel csomagjait Z-BOXból

Egyszerűen és gyorsan. Rögzítse feladandó csomagját a Packeta mobilalkalmazásban, írja rá a csomagolásra a feladási jelszót, majd helyezze be a Z-BOXba, és már kész is! Tekintse meg a videós bemutatót, vagy kattintson ide a részletes útmutatóért.

Hogyan működik

A feladáshoz szükséges jelszó létrehozása

Csomagolja be a terméket megfelelően. Kattintson a Packeta mobilalkalmazásban a Csomag küldése gombra. A fizetés után kattintson a Csomagokhoz gombra. Ezután kattintson a Csomagfeladásra, majd válassza a Z-BOXból opciót.

A Packeta applikációval kezdődik

Egy 6 számjegyű jelszót talál majd az alkalmazásban. Ezt a jelszót írja olvashatóan a csomagra, majd a csomagpontok menüpontban ellenőrizze a legközelebbi elérhető Z-BOXot.

A Z-BOX előtt állva

Kapcsolja be a mobiladat-, Bluetooth- és helymeghatározási szolgáltatásokat a telefonján. Ekkor az alkalmazás megkeresi a legközelebbi Z-BOX-ot. Kattintson a Rekesz kiválasztása gombra a jelenleg elérhető rekeszek megtekintéséhez. Válassza ki a csomag méretének megfelelőt.

Helyezze a csomagot a Z-BOXba

Kattintson az alkalmazásban a Rekesz nyitása gombra és helyezze be a csomagot, majd zárja be az ajtót. Ezt erősítse meg a Csomag beillesztve gombra kattintva. Erősítse meg még egyszer a sikeres csomagleadást, és már kész is van!

Csomagbehelyezés szabályai

Annak érdekében, hogy csomagja a lehető leggyorsabban eljusson a címzetthez, összeszedtünk néhány ajánlást arra vonatkozóan, hogy mire kell figyelnie a csomagolás és a feladás során.

Csomagfeladási jelszó

Egy rekesz = egy csomag

Helyes méret

Helyes csomagolás

Ne helyezzen levelet a Z-BOXba

Mindig csomagolja a küldeményt

A leadott csomagon mindenképpen rajta kell lennie a 6 számjegyű feladási jelszónak. Enélkül nem lehet azonosítani és kézbesíteni. Ezért kérjük, hogy a jelszót olvashatóan, tollal vagy tartós filccel írja rá a csomagra. Esetleg írja egy fehér papírra és ragassza a csomagra.

A Z-BOXok környezettudatosak, napelemről működtethetőek

Küldje csomagjait a környezettudatosság jegyében csomagautomatáinkkon keresztül.

A Z-BOX-ok működéséhez nem szükséges hálózati áram használata, ideális elhelyezés esetén. Ezért nem talál rajtuk kijelzőt. A Z-BOX vezérléséhez használja okostelefonját, mind a csomag feladásához, mind az átvételhez.

Töltse le a Packeta alkalmazást okostelefonjára, és küldjön csomagot környezettudatos módon és érintésmentesen!

Hasznos információk!

A Z-BOXon keresztül történő csomagfeladáshoz mindössze annyit kell tennie, hogy letölti a Packeta mobilalkalmazást telefonjára, megfelelően becsomagolja a küldeni kívánt terméket, és keres egy szabad kapacitással rendelkező Z-BOXot a közelben.

Videótár, azaz a Packeta szolgáltatásai egy helyen

Csomagküldés a Packeta-val világszerte. Olyan digitális platform vagyunk, amely a logisztika kapuin túlmutató trendeket határoz meg. Nézze meg, hogyan tükrözik ezt termékeink, például a Z-BOX.

A fenntarthatóság fontos célunk. A Packeta egy CSR-központú vállalat, amely tudatosan használja az erőforrásokat, ezzel is pozitív hatást gyakorolva a társadalomra.

GYIK